Maytag Performa tørretumbler ledninger

March 25

Maytag Performa elektriske tørretumblere ikke har en netledning, der er installeret på fabrikken, at tørretumbleren kræver enten et tre - eller fire-ben netledningen, baseret på ledningsføring i hjemmet. Når korrekt el-ledningen er fastslået, skal du hårdt wire det til tørretumbler er terminal blok.

Strømkrav

Varmelegemet i din Maytag Performa kræver en speciel apparat outlet, som skal installeres af en autoriseret elektriker. Apparatet forretninger, der anvendes til tørretumblere og elektriske intervaller, give en 240 volt, 30 amp strømforsyning, som er dobbelt, leveres af en standard 120 volt, 15 amp outlet.

Ledning Type

Strømledningen brugte til magten din Maytag Performa tørretumbler har enten tre eller fire stikben. Antallet af tænderne afhænger af antallet af slots i stikkontakten i apparatet, der er installeret i installationsplaceringen. Som et alternativ, der kan være en ledning kabel medfølger ved installation i stedet for en appliance outlet. Conduit kabel er forbundet på samme måde som ledningen, men det hardwires tørretumbler direkte til hjemmets elektriske system.

Grundstødning metoder

Ældre bygningsreglementer tilladt apparater til at være jordet ved hjælp af den neutrale wire, der kræver kun en tre-wire tilslutning. Nye bygningsreglementer kræver en dedikeret jordledning, hvilke grunde tørretumbler til jorden gennem en fjerde wire, hvilket resulterer i den fjerde gren.

Klemmerække forbindelser

Når du tilslutter ledningerne til terminalklemmerne, er det bydende nødvendigt, at den sorte ledning er tilsluttet til den venstre terminal, og den røde ledning er tilsluttet den rigtige terminal. Den hvide ledning skal forbindes til center terminal på terminalklemmerne. Hvis du installerer et fire-wire kabel eller kabel, fjerne grundstødning skruen og kassér grundstødning bæltet, så tilsluttes grundstødning skrue den grønne jordledning. Hvis installation af en tre-wire ledningen eller kabel, tillade grundstødning rem til at forblive tilsluttede på jordforbindelse skrue, og sikre, at startforbud skruen forbliver forbundet til center terminal.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com