Maytag Plus køleskab: Bliver ikke kold

August 15

Maytag køleskabe kommer i tre typer: med fryser på toppen, med fryser på bunden, og med fryser og køleskab ved siden af hinanden, også kaldet en "side-by-side." Når Maytag Plus køleskab ikke vil få eller blive kolde, foretage fejlfinding af det hjemme før du ringer til tjenesten til at spare tid og penge. Altid bruge og justere dit køleskab, ifølge producentens anvisninger for at forhindre tømme din garanti eller forårsager yderligere skader.

Indledende kontrol

Hvis din Maytag Plus køleskab ikke vil holde sig kold, først kontrollere Sørg for det er stadig at få magt. Ser om stikket er stadig i soklen. Afkrydsningsfeltet din husstand kredsløb for at se Hvis effektafbryderen ansvarlig for køleskabet udløst. Nulstille hvis nødvendigt. Hvis effektafbryderen ture flere gange, ringe til en elektriker for at diagnosticere problemet. Sørg for, at kontrollen er på. Hvis strømmen har været afbrudt, og du igen det Tillad 24 timer til køleskabet at komme fuldt cool igen.

Kontrollere lufthuller på køleskabet. Disse er placeret i bunden og normalt slag ud af varm luft. Hvis luft ventilationsaabninger er blokeret eller tilstoppet med hår og støv, vil ikke køleskabet køre effektivt og cool fødevarer ordentligt. Fjerne blokeringen af ventilationskanaler eller rense dem med en pensel eller klud til at fjerne hår og støv.

Check for at sikre køleskab og fryser dørene er begge helt lukket. Holde dørene lukkede for et stykke tid. Temperaturen i køleskabet kan varme op, hvis døren åbnes for ofte. Sørg for alle fødevarer er placeret helt i køleskabet og alle hylderne er skubbet helt tilbage til bagvæggen at holde dem fra afstivningsmateriel døren delvis åben.

Temperatur tilpasning

Hvis dit køleskab ikke er så koldt, som du har brug for det, kan du prøve at justere temperaturen køligere. Justere termostat kun en grad ad gangen og lad 24 timer for køleskab fuldt afkøle i mellem justeringer. Justere temperaturen helt ned på én gang vil ikke gøre køleskabet få køligere nogen hurtigere.

Efter alle dine hjem fejlfinding bestræbelser har undladt, kald Maytag eller den forhandler, der solgte dig køleskab for servicemuligheder. Har din kvittering og garanti papirarbejde handy.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com