Maytag Skybox fejlfinding

July 5

Maytag Skybox er en nedkølet automat til dit hjem. Skybox holder dåser og flasker af dine foretrukne drikkevarer, og dispenserer dem, når en af fire dispenser knapper trykkes. Selv om maskinen virker godt under de fleste forhold, kan du lejlighedsvis har problemer. Fejlfinding i forbindelse med din maskine for at vende tilbage til normal driftstilstand.

Lav-indikatoren

Maytag SkyBox har indikatorlamper tilknyttet hver storage bin, at underrette brugeren, når storage bin løber tør for drikkevarer. Indikatoren kan komme for tidligt hvis drikkevarer, ikke indlæses korrekt i storage bin. Til korrekt indlæse hver storage bin, Sørg for du kun materiel dåser eller flasker på hver placering. Hvis du placerer både dåser og flasker i hver placering, dispenseren fungerer ikke ordentligt og indikatorlyset tændes.

Kontroller Derudover, toppe af dåser eller flasker står frem og bunde drikkevarernes rører på bagsiden af enheden. Du burde opståen ladning maskinen fra venstre side af enheden og indlæse til højre.

Syltetøj

Et af de mest almindelige problemer med Maytag SkyBox er syltetøj, der forekommer inden for enheden. Du ved, der er opstået papirstop, hvis indikatoren for en eller flere af lagerbeholdere begynder at blinke. Når kun én indikatoren blinker, åbne SkyBox og klare marmelade fra storage bin. Kontroller, at du korrekt indlæst drikkevarerne i at storage bin.

Hvis alle indikatorlys blinker, opstod sandsynligvis syltetøj i udlevering pathway. Den udlevering pathway er beliggende nær bunden af maskinen. Fjerne den drikkevare, der årsag til papirstop og kontrollere, at alle lagerbeholdere er indlæst korrekt.

Enhed undvære ikke

Hvis du trykker på en af knapperne udlevering og en drik er ikke leveret, kontrollere storage bin for at sikre dine drikkevarer er indlæst. Hvis opbevaring bin er belæsset, indskrive nemlig en marmelade og ordne det efter behov. Sikre, at drikkevarerne er indlæst korrekt.

Næste, skal du kontrollere child lock ikke er aktiveret på denne opbevaring bin. SkyBox var designet med barn låse til hver storage bin for at forhindre børn i at få adgang til drikkevarer inde. Barn låse er placeret til højre for hver storage bin. Børnesikringen er deaktiveret, når kontakten er i oprejst position.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com