Maytag stabelbare skive fejlfinding

April 6

Maytag stabelbare skive fejlfinding

Maytag gør kun to modeller af pladsbesparende stabelbare vaskemaskine-tørretumbler enheder. Mens skiver er den samme, kommer de vedlagte tørretumblere i enten gas eller el. Disse enheder er fremragende til små hjem eller hvor du foretrækker at guffe Tøjvask væk i et stort skab. Maytag har et ry for kvalitetsprodukter, men selv kvalitetsprodukter give undertiden problemer. Derfor anbefaler Maytag visse fejlfinding skridt at tage før du kontakter dem direkte til servicering.

Instruktioner

• Kontroller at din Maytag stabelbare skive er sat fast i en jordet stikkontakt med tre-ben. Vaskemaskinen bør aldrig tilsluttet en forlængerledning eller tvunget ind i en to-prong stikkontakt.

•Kontrollér vandforsyningssystemet. Slå vand vandhaner, fjerne slangerne fra vandhaner og undersøge inlet valve skærme for blokeringer af enhver art og fjerne dem, hvis til stede. Erstatte skærmene og slanger på vandhaner, sikrer de er fastgjort forsvarligt til den korrekte temperatur hane. Drej på både varme - og koldt vand levering vandhaner hele vejen. Ordne nogen kinks eller svær bøjninger i vandforsyning slangerne.

•Undersøg afløbsrør og vasken for træsko eller utætheder. Hvis afløb eller vasken er tilstoppet, vandet vil ikke tømme ordentligt og kan sprede sig på jorden eller ikke afløbet på alle fra vaskemaskinen. Maytag insisterer på vasken skal være i stand til at skylle et minimum af 17 gallon per minut at forhindre problemer med dræning.

•Locate dit hjem sikringsboksen og circuit breaker. Hvis effektafbryderen er blevet udløst, som skærer magt, nulstille den. Undersøge sikringsboksen for blæst sikringer, fjerne dem og installere intakt sikringer som nødvendigt.

•Åbn låget af vaskemaskinen og kontroller, at din Maytag stabelbare skive ikke er overbelastet eller ujævnt fordelt. Omfordele og mindske belastningen som nødvendigt. Også bekræfte der er ingen løse genstande såsom mønter eller klipper i tromlen, der vil forårsage højt klamrer sig eller hamrer lyde.

•Juster fødderne af stabelbare vaskemaskinen til at sidde niveau på jorden. Spændeskiver, underlagsskiver, især den stabelbare sort, vibrerer eller Dunker højlydt når ujævnt sidder på jorden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com