Maytag tørretumbler installationsvejledning

October 10

Installere en ny Maytag tørretumbler i dit hus er en enkel proces, som kan opnås i minimal tid. Installere tørretumbleren vil selv spare dig mange penge på installation gebyrer. Processen indebærer fastgørelse nivellering fødder, netledning og tørretumbler udluftningsanordning. Alle Maytag tørretumblere har lidt forskellige installationsvejledninger, så henvises til installationen manual, der fulgte med din specifikke tørretumbler. For at installere tørretumbleren vil du har brug for en Maytag tørretumbler installation kit, som omfatter netledningen og nødvendige skruer. Installation kit kan købes, når du køber din tørretumbler.

Instruktioner

•Tag din Maytag tørretumbler fra emballagen. Ligge tørretumbleren på ryggen. Skru nivellering fødderne i deres slots på bunden af tørretumbleren. Skrue benene i indtil diamant mærkning på benene er ikke længere synlig. Hvis du har problemer med skrue benene i, skal du bruge en skruenøgle for yderligere gearing. Hæve tørretumbleren, så det er højre side op. Skub det nær området installation.

•Løsn skruen holder klemmerække dækslet på plads. Coveret er typisk placeret i midten af tørretumblerens bagpanel. Tilslut netledningen til tørretumbleren. Fjern skruerne på den terminal blok og Tilslut ledninger på enden af ledningen til blokken. Den hvide ledning på ledningen skal sluttes til havnens center på blokken og den grønne ledning bør være skruet ind i grundstødning hullet på tørretumblerens chassis. De resterende ledninger på netledningen skal tilsluttes Søhandelshavne på terminalklemmerne. Erstatte dækslet til terminalklemmerne.

•Tilslut den tørretumbler udluftningsanordning udstødning port på bagsiden af tørretumbleren. Udstødning port ligger på tørretumblerens bagpanelet, nær bunden. Skub en metal cirkulære klemme over ende af den tørretumbler udluftningsanordning. Skub ventilen over udstødning port og stramme skruen på metal klemmen til at holde det på plads.

•Skub tørretumbler ryggen mod muren. Lægge en tømrer niveau på toppen af tørretumbler til sikre det er niveau. Hvis tørretumbleren ikke er niveau, justere nivellering fødderne på bunden af tørretumbleren, indtil det er niveau. Sæt strømkablet i stikkontakten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com