Maytag tørretumbler strømkrav

March 21

Når du vælger en Maytag tørretumbler til dit hjem, er det vigtigt at vælge en model, der har de nødvendige funktioner til at gøre dit vasketøj erfaring nemmere og mere bekvemt. Det er også afgørende for at sikre dit hjem opfylder de nødvendige strømkrav for den ny tørretumbler. En utilstrækkelig strømforsyning må ikke kun forårsage tørretumbler fungere ineffektivt, det kan udgøre en betydelig sikkerhedsrisiko til dit hjem. Konsultere en autoriseret elektriker eller din lokale forsyningsselskab før du installerer din tørretumbler kan være den bedste måde at sikre, at du opfylder kravene til strømforbrug i tørretumbler er og at du kan bruge din tørretumbler, sikkert og effektivt.

Spænding

Afhængig af model kræver en tørretumbler Maytag en 120 eller 240-volts, 60 hertz smeltet strømforsyningen. Det kan være enten 15 eller 20 ampere, men det må være en vekselstrøm (AC) forsyning, så det modtager sin spænding direkte fra en stikkontakt i væggen. En tid-forsinket sikring eller afbryder er normalt det bedste match for sådan en tørretumbler. Maytag anbefaler, at et separat kredsløb være dedikeret til kraftoverførsel tørretumbler for at undgå blæser sikringer eller snuble afbryderknappen. Hvis du ikke er bekendt med den passende set-up for et separat kredsløb, konsultere en autoriseret elektriker.

Jordforbindelse

Grundstødning en elektrisk apparat forsyner det med en sti, der er mindst modstandsdygtige over for elektrisk strøm, som hjælper med at undgå elektriske stød, hvis der er en form for opdeling i det elektriske system. En tørretumbler Maytag er udstyret med en ledning, der er udstyret med en grundstødning plug og en udstyr-jordforbindelse dirigent. For at korrekt jorden en Maytag tørretumbler, sæt det i en jordet tre-ben stikkontakt. Stikkontakten skal være korrekt installeret og jordet så at det overholder lokale elektriske koder. Når du tilslutter tørretumbleren til stikkontakten, ikke bruge en adapter eller en forlængerledning. Hvis du er bekymret at din stikkontakt ikke opfylder grundstødning krav til en tørretumbler Maytag, kontakt en autoriseret elektriker til at undersøge det.

Gas forsyningslinje

Nogle Maytag tørretumblere fungerer ved hjælp af gas og forlange en gas forsyningslinje, ud over en stikkontakt for at varme ordentligt. Tørretumblere er designet til at bruge naturgas, men de kan også bruges med flydende propan eller butan (LP) gasser, hvis de er korrekt konverteret af en autoriseret servicetekniker. Tørretumbler er gas forsyningslinje bør ideelt udnytte en fleksibel rustfrit stål gas stik for at forbinde tørretumbleren til linjen, selvom godkendt kobber eller aluminium slanger kan også bruges. Høre lokale koder for at afgøre, hvilken indstilling er tilladt i din jurisdiktion. Ifølge den nationale brændstof Gas kode, skal en individuel manuel afbryderventil også placeres inden for 6 fod af en gas tørretumbler så den er nemt tilgængelig.

Gas forbindelse

Når du tilslutter din Maytag tørretumbler til gas linje, skal en albue og 3/8-inch-flare-by-3/8-inch-NPT adapter montering bruges mellem gas rør og gas-stik. Disse fittings hjælpe med at forhindre kinks i den linje, der kan forstyrre gasstrømmen. Bruge rør fælles sammensatte til sikker forbindelse stykker. Undgå Teflon tape af sikkerhedsmæssige årsager.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com