Maytag Tørretumblers Motor skrigende: kan jeg Lube det?

February 26

Maytag Tørretumblers Motor skrigende: kan jeg Lube det?

En hvinende Maytag tørretumbler kan har du nå til lube. Selvom du måske tror, oliering en støjende motor vil stoppe de irriterende støj, det normalt ikke. I virkeligheden, er udskiftning af en defekt komponent generelt anbefales over reparere det, især når problemet er støj-relaterede. Derudover er det ofte ikke den motor, der forårsager hvin, men en anden komponent. Altid bekræfte, hvor støjen kommer fra før tackle det.

Motor

Motor på en Maytag tørretumbler er Energitilfoerslen af elektricitet på både el og gas tørretumblere. Det beføjelser tørretumbler er transmission og er hvad gør tromlen til at dreje. Selv om en motor kan gå dårligt og afbryde den normale funktion af din tørretumbler, ledsages sjældent funktionsfejl af et hvin. Hvis motoren går dårligt, tromlen rotere ikke, og du vil ikke høre nogen støj efter indstilling et tørretumbler cyklus på kontrolpanelet. Desuden, når en motor pauser det som regel fordi det kort circuited, i hvilket tilfælde du skal udskifte den. Lubing en motor vil ikke lave det.

Løs drivrem

Drivremmen går under motoren, over spænding beslag og omkring tromlen. Motoren hjælper drivremmen Drej tromlen i en cirkulær bevægelse. Hvis drivremmen glider fra sin position i nærheden af tromlen, kan tørretumbleren sladre og skrige. Lydene, der er forårsaget af selen desperat forsøger at beholde sit greb om en tromle, der roterer uregelmæssigt. Anmeld din tørretumbler manual for støtte i at finde drivremmen. Når fundet, prøv at flytte den. Hvis det bevæger sig let, er det for løs. Udskifte den defekte bælte skal stille din tørretumbler.

Forringet ruller

På ydersiden af tromlen er et sæt af valser. Rullerne er små metal eller plastik hjul, der aktiverer din tørretumbler Maytag at vende i kabinettet. Hvis et af hjulene mislykkes, kan det gøre en hvinende støj, der kan lyde som om det kommer fra motoren. Desværre, kan ikke du lube valser for at stoppe larmen. Du kan kun skifte dem ud til at ende hvin.

Defekt svævefly sæler

Din Maytag tørretumbler er udstyret med et par af svævefly sæler. Sælerne dækker kanten af tromlen, så tromlen ikke gnide på den metal kabinet, når det spins. Men når sæler slid, kan du høre en hvinende støj når den tørretumbler vender. Lyden er ikke produceret af motoren, men Flyvefolket. Kontrollere svævefly for tegn på slid. Erstatte dem med et par nye, hvis de ikke i god stand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com