Maytag vaskemaskine bælte Installation

September 30

Udskiftning af et bælte på din Maytag vaskemaskine er ikke svært, og du kan spare penge ved at gøre reparation selv. Udgifter til reparation kan få ganske dyrt hvis du ringer i en reparationsservice til at komme til dit hus. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan fuldføre reparation i 30 minutter eller mindre. Der er to bælter på vaskemaskinen. En af disse bælter er drivremmen, og den anden driver vandpumpe på maskinen.

Instruktioner

•Træk Maytag vaskemaskine væk fra væggen og unplug den elektriske ledning ud af stikkontakten. VIP maskinen tilbage mod væggen og placere en prop stang eller noget lignende nedenunder at holde vaskemaskinen op, da du skal arbejde på det fra bunden af maskinen.

•Løsn bolte på motoren af Maytag vaskemaskine nok så at du kan trække motoren frem, ved hjælp af en sokkel og skralde. Fjerne Maytag drivrem fra Remskiver, hvis det stadig er fastgjort. Placer den nye bælte på remskiver. Skubbe motor mod bagsiden af maskinen og stramme boltene ved hjælp af en sokkel og skralde.

•Tag prop stangen fra under Maytag vaskemaskine, og sænk den på gulvet. Sæt strømkablet i stikkontakten og skubbe vaskemaskinen til væggen. Tænd vaskemaskinen til at teste det ved at indstille det til en spin cyklus og sørge for det spins.

Tips & advarsler

  • Altid unplug Maytag vaskemaskine før forsøger eventuelle reparationer til det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com