Maytag vaskemaskine Installation

January 23

Maytag vaskemaskine Installation

Frederick Louis Maytag bygge den første Maytag vaskemaskine og grundlagde det firma, der voksede til at være kendt for at producere varig, holdbare husholdningsapparater. Maytag fremstiller to slags vaskemaskiner: front læssere og top læssemaskiner. Begge skiver er installeret på samme måde. Da apparatet er besværlige, kan du har brug for en hjælper til at hjælpe dig med installationen.

Instruktioner

•Vælg en placering for Maytag vaskemaskine. Moderne Maytag vaskemaskine er designet til nul clearance. Ældre modeller kan kræve 1 til 3 inches clearance til siderne og bagsiden af vaskemaskinen. Sikre, at den placering, du vælger har en jordet elektriske beholder, varme og kolde vandforsyning vandhaner og afløb slange mindst 3 fødder fra vaskemaskinen. Gulvet skal være flad og niveau, og købedygtig opbakning 315 lbs af vægttab.

•Tag Maytag vaskemaskine fra boksen. Omhyggeligt skive boksen med hobbykniv til at udtrække skive fra boksen. Tip vaskemaskinen fuldt på ryggen. Fjerne shipping base fra bunden af vaskemaskinen: forstå hul i midten og trække det fra bunden. Returnere skive i en oprejst position. Åbn skive låget og trække ud pakning bakken fra karret.

•Fjern netledningen fra bagsiden af vaskemaskinen. Placer ledningen på toppen af vaskemaskinen, så du kan få adgang til det senere. Fastgør ledningen med en lille strimmel af malertape til at forhindre, at ledningen fra falde tilbage, hvis det er nødvendigt.

•Åbn Maytag plasticpose, der holder den medfølgende afløbsrør og pibe klemme. Skub klemmen over albuen ende af afløbsrør. Brug tang til at klemme klemme åbne; Fastgør albue ende af røret på afløbet port bag på vaskemaskinen. Når drain slangen fuldt ud dækker porten, release clamp for at sikre slange udgangen til porten.

•Sæt anden enden af drain slangen til tøjvask afløb standrør. Bruge et afløb slange form for at sikre røret ind i standrør hulrum, hvis nødvendigt.

•Sæt indsugningen slanger. Stramt skrue på de første slange kobling i hånden til levering første vandhanen. Brug justerbar tang til at stramme koblingen en yderligere to tredjedele af et sving. Knytte andre vand inlet slangen til anden vandforsyning vandhanen.

•Sæt med varmt vand leverer slange til varmt vand indsugningsventilen bagerst i vaskemaskinen. Maytag etiketter indgangsporte "Hot" og "Kolde" for din bekvemmelighed. Skru koblingen af hånd indtil LUN. Brug justerbar tang til at stramme koblingen en anden to tredjedele af et sving. Gentag proceduren med de kolde vandslange.

•Drej på vand vandhaner og test for utætheder. Spænd koblingerne eller vedhæfte hvis nødvendigt. For svær eller vedvarende lækager, erstatte inlet vandslanger.

•Carefully sted vaskemaskine til sin endelige position. Forsigtigt rock maskine frem og tilbage for at sikre, at skive fødder solidt på gulvet.

•Brug niveau til at måle front og sider af maskinen. Hvis vaskemaskinen ikke er niveau, justere den skive nivellering fødder på de forreste hjørner af maskinen. Bruge 9/16-inch skruenøgle til at marmelade nødder af nivellering fødder. Dreje nødder i en uret holdning sænker skive; den mod uret holdning rejser vaskemaskinen. Brug 4-tommer træ blok for at støtte vaskemaskinen som du justere skive, hvis nødvendigt.

•Plug skive i en jordet elektriske beholder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com