Maytag vaskemaskine med en raslende lyd under Spin cyklus

July 17

Maytag vaskemaskine vil rasle fra tid til anden i løbet af spin cyklus, hvis de rette betingelser er til stede. For eksempel, hvis vaskemaskinen ikke var installeret korrekt, kan det medføre vaskemaskinen til at vibrere og rasle på gulvet når det spins. Da korrekt drift Maytag vaskemaskine gør lejlighedsvis nogle støj, skal du kontrollere vaskemaskinen til at finde ud af, hvad der er galt med maskinen.

Vaskemaskine nivellering spørgsmål

For at sikre en vaskemaskine er installeret korrekt, skal det være afbalanceret. Balancing en spændeskive kræver, at maskinen sidder solidt på gulvet. Hvis selv en af en skive sider gør fast kontakt med gulvet, bliver vaskemaskinen ubalanceret, får det til at vibrere og rangle i løbet af spin cyklus. Se i brugervejledningen til din Maytag vaskemaskine for instruktioner til at justere sin nivellering fødder placeret i hvert hjørne af maskinen. Justere fødder med en skruenøgle, indtil vaskemaskinen er niveau.

Løse genstande i vaskebalje

Inspicere skive for løse genstande, der kan rasle i en vaskebalje, når spinning cyklen begynder. Zip lynlåse, lukke snaps og fjerne bælter tilbage på tøj, før du lægger dem ind i vaskemaskinen. Tøj skruer kan ramme mod den metal vaskebalje og laver en raslende lyd med jævne mellemrum i hele en spin cyklus. Også inspicere karret for løs mønter, nøgler eller skruer, som også kan rasle rundt i en vaskebalje.

Oversudsing

Oversudsing--et problem, der opstår, når du putter for meget vaskemiddel i vaskemaskine - også kan gøre vaskemaskinen rasle de raslende støj er især genkendelige under spin cyklus når pumpen har at arbejde ekstra hårdt for at fjerne overskydende suds fra vaskebalje. SUDS kan blive fanget mellem indre og ydre karret når skive spins, som forårsager skive at gøre ejendommelige lyde indtil alle sæbeskum er væk. Følg vejledningen på siden af vaskemiddel beholderen for hvor meget vaskemiddel til at sætte i din vaskemaskine.

Defekt Motor ruller

Maytag vaskemaskine motorer er generelt pålidelige, ifølge Appliance reparation It.com. Dog kan ruller eller hjul, der understøtter motoren og lad den glide frem og tilbage gå dårligt. Hvis rullerne ikke, motoren ikke kan gå frem og tilbage og derfor ikke vil køre. Når dette sker, kan du høre en raslende lyd produceret af de defekte ruller som de stamme for at flytte motoren. Vaskemaskinen afhænger motor til at drive det bælte, der forvandler vaskebalje. Derfor, når den motor bevægelighed hindres, vaskemaskine spinning er normalt også begrænset. Kontakt en vaskemaskine reparation tekniker for at inspicere den motor rullerne, og erstatte komponenterne, hvis de er beskadiget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com