Maytag vaskemaskine vil ikke køre

October 13

Maytag, en Whirlpool mærke, tilbyder top-loading, Stabelbar og front-loading vaskemaskiner. Når du trykker på "Start" knappen på disse skiver, løber de normalt gennem hele vask uden problemer. Hvis din vaskemaskine ikke vil køre, fejlfindingen af problemet. Ofte kan du reparere dette problem uden professionel hjælp.

Almindelige problemer

Hvis din Maytag vaskemaskine ikke vil køre, se hvis begge vand vandhaner er tændt. Glatte inlet-slangen, hvis det er snoet, og rengør inlet valve skærme, hvis de er beskidte. Ren inlet-slangen ud med en plast køkkenredskaber, hvis det er tilstoppet. Kontrollere stikkontakten, og test med et andet apparat til at se, om det er live. Fuldt tryk netledningen i en stikkontakt. Ændre en sikring, der er blæst, eller nulstille en udløst circuit breaker. Hvis din skive er lavtskummende for meget, kan det stoppe. Tryk på "Afløb og Spin" mulighed for at rydde sæbeskum. Ikke overbelaste vaskemaskinen, og omfordele belastningen, hvis den er ubalanceret. Vaskemaskinen pauser normalt mellem cyklusser.

Låg/computerlågets skydeknap

Din vaskemaskine vil ikke starte vask hvis låget er åbent. Luk låget og fjerne elementer, forhindrer det i at lukke. Teste computerlågets skydeknap med et multimeter, og se, om det har kontinuitet. Computerlågets skydeknap lader kontrol bord ved at låget er lukket. Unplug vaskemaskinen, og fjerne de vigtigste adgangspanelet. Hvis computerlågets skydeknap er defekt, erstatte den.

Termisk sikring/Timer

Den termiske lunte holder din Maytag vaskemaskine fra overophedning. Hvis vaskemaskinen bliver rigtig varmt, kan sikringen mislykkes. Afmonterer vaskemaskine fra strømkilden, og fjern bagpanelet. Bruge et multimeter, og se, hvis den termiske fuse har kontinuitet. Hvis ikke, udskifte det. Timeren flytter vaskemaskinen fra en cyklus til næste. Hvis timeren er defekt, kan din skive ikke køre. Teste timeren for kontinuitet. Hvis det lykkedes, få en ny fra en Maytag dele forhandler.

Start Switch/Motor

Parameteren start leverer strøm til motoren. Hvis det mislykkedes, ikke vil Maytag vaskemaskine motoren køre. Afbryde skive fra strømkilden, og teste parameteren start for kontinuitet ved hjælp af et multimeter. Få en ny, hvis det er defekt. Motoren kan sidde fast, hvis du ikke har brugt vaskemaskinen i lang tid. Prøv at dreje motoren, og se, hvis det bevæger sig frit efter et par minutter. Hvis det ikke rotere eller ikke har kontinuitet, du har brug for en ny motor da du normalt ikke kan reparere denne del.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com