Maytag vifte fejlkoder

August 18

Maytag spænder funktion 10 forskellige fejlkoder, der fremvise fejl fra komfuret. Nogle fejlkoder har let rettelser mens andre kræver reparation, dele eller en helt ny vifte, afhængigt af hvor alvorlig skaden er.

Identifikation

Fejlkoder vises altid på LCD-skærmen i området. Afhængigt af modellen, koden vil blinke, forbliver stadig på skærmen eller være ledsaget af højlydte bip, indtil du trykker på en knap eller afbryde strøm fra området.

Typer

Hver kode er kendt som en fejlkode og begynder med et "F" efterfulgt af et tilsvarende antal. Tal spænder fra "0" til "9" på displayet.

Effekter

Koder "F0", "F1,", "F5," "F6," "F7," "F8" og "F9" er alle forskellige fejl med Maytag elektroniske vifte kontrol eller ERC. Fejlene er forskellige fejl med det Europæiske Forskningsråd og en reservedel er nødvendig for området.

Forebyggelse/løsning

Fejl for "F2," "F3" og "F4" har at gøre med ovn temperatursensor. Kontrollere, at stikket til sensoren, og hvis problemet fortsætter, erstatte sensoren med en ny. Bruge dit modelnummer til at finde den rigtige sensor.

Overvejelser

Hvis rækken er forholdsvis ny og dele fejlfunktion, bør du tjekke din garanti for at se, om reparationen er dækket. Du kan bruge Maytag kunde service hjemmeside til ring eller email virksomheden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com