Mediecenter omkringliggende pejs ideer

December 28

Mediecenter omkringliggende pejs ideer

En pejs er en charmerende og hjemlig funktion i et værelse, men det konkurrerer ofte med en media center skal være omdrejningspunktet for værelse med hensyn til møbler arrangement og værelse indretning. Designe dit media center og pejs til at sameksistere på den samme plads kan løse dine design dilemma med overraskende sammenhængende resultater.

Reoler

En enkel, men effektiv løsning, skal du installere reoler omkring toppen og siderne af din pejs som en forlængelse af den traditionelle mantel. Vælg en reoler stil baseret på typografien af din pejs til at integrere to sammen. For en moderne pejs, prøve metal eller glas hylder. For en traditionel pejs og mantel, bruge træ eller malede reoler at funktioner dekorative støbning eller dekorationer. At skabe et stort område af reoler hele vejen rundt om pejsen tillader dig at vise bøger, billeder og dekorative elementer sammen med dit TV, DVD-afspiller, højttalere og andre komponenter, indramning pejsen uden at gøre dit TV omdrejningspunktet for rummet.

Kabinet

Kabinet giver dig de samme storage-funktioner som reoler, men med tilføjet muligheden for at skjule din elektronik. Kabinetter kan være almindeligt eller dekorative, bygget passer til din pejs, hjem design og lagerbehov. Custom cabinetry passer din nøjagtige elektronik konfiguration, ud over ekstra lagerplads til film, musik, spil og tilbehør. Overveje at designe kabinet med nogle åbne reoler til visning af dekorative elementer omkring din pejs ud over de lukkede kabinetter.

Skjulte medier

Hvis du foretrækker en mere diskret mediecenter, overveje at købe en pejs der har en indbygget media center skjult ret i pejsen kabinet. Du kan købe en elektrisk pejs med en elevator, der holder et fladskærms TV, ud over skjulte storage til andre komponenter. Når tv'et ikke er i brug, sænker et tryk på en knap elevatoren med tv'et ned i pejsen kabinet til at være fuldstændig usynlig. Denne metode sparer dig besværet med at forsøge at skræddersy dit værelse design at indarbejde i media center på alle, men løser spørgsmålet om at arrangere dine møbler, så at det står over for både pejs og media center.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com