Mejsel sikkerhedsadvarsler

August 3

Mejsel sikkerhedsadvarsler

Mejsler er nyttige værktøjer, men de kan også være farligt når fejlhåndtering. Specifikke mejsler bruges til forskellige materialer, og er ikke ombyttelige. For eksempel, en sten mejsel bør ikke anvendes på træ, og et træ mejsel bør ikke anvendes på stenen. Det er meget vigtigt at holde træ mejsler skarpe tillade klinge mere let passere materiale skæres.

Beskyttende beklædning

Beskyttelsesbeklædning bør bæres, når ved hjælp af enhver form for mejsel. Altafgørende er brugen af beskyttelsesbriller til at beskytte øjnene. Sten mejsler er særligt tilbøjelige til at smide bidder af sten eller beton, som kan angive øjet og forårsage alvorlige skader. Mejsler bruges til bearbejdning af træ, især på drejebænke, er lige så modtagelige for at smide bidder af træ tilbage på brugeren og ind i uskærmet øjne.

Mejsel skarphed

En skærpet mejsel er mindre tilbøjelige til at forårsage en skade end en kedelig mejsel. Det drejer sig om direkte til træbearbejdning mejsler. En skarp kniv passerer renlig gennem træ materiale hvor en sløv klinge kan blive fast, kræver mere kraft til at klare den. Dette kan medføre overcorrection i kraft, som igen vil medføre mejsel til at glide og eventuelt flyve ud af brugerens hænder.

Tilskuere

Tilskuere bør opfordres til at bakke væk fra hvor mejslen bliver brugt eller bedt om at bære beskyttelsesbriller. Når du bruger mejsler, kan materialet ofte flyve flere fødder i enhver retning på grund af den kraft, der bruges til at skære eller trådet materiale. Dette materiale kan forårsage de samme skader til tilskuere, at det kan medføre, at brugeren.

Korrekt brug

Korrekt brug af mejslen er vigtigt at forebygge uheld. Træ mejsler er kun beregnet til brug på træ fordi de er for bløde til at arbejde på stenen og kan forårsage mejsel bladet at bryde. Ligeledes sten mejsler er lavet af hærdet stål og er uegnet til brug på træ, fordi de er for kedelige til at bide i træet og vil glide ud af brugerens hånd.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com