Meldug vil dræbe min vegetabilske frøplanter?

October 9

Meldug vil dræbe min vegetabilske frøplanter?

Meldug påvirker mange vegetabilske planter forårsager symptomer er specifikke til værten. Nogle planter kan lide kun lille blad farve, mens andre udvikler en hvid, svampe belægning på hele anlægget. Meldug er mest alvorlig i områder med tørt, fugtigt vejr, især i foråret og efteråret måneder.

Identifikation

Meldug er en sygdom, der påvirker mange vegetabilske planter. Svampe, der inficerer grøntsager som okra, squash, bønner, ærter, græskar og engelsk ærter forårsager denne sygdom. Sygdommen angriber også frugt som vandmelon og jordbær. Meldug svampe kan forårsage forskellige symptomer i hver plante, grøntsager eller frugt, men de fleste symptomer er de samme.

Effekter

Meldug findes hovedsagelig på ældre blade og stilke af vegetabilske planter. Unge blade og planter er næsten immune over for infektion. Planter, der udvikler meldug vil udstille symptomer såsom gule eller hvide læsioner på blade, blad gulfarvning og tidlig blad tab. Meldug er ikke normalt dødelig for vegetabilske planter, men det kan nedsætte høstudbyttet.

Forebyggelse

Køb meldug resistente planter fra dit lokale Havecenter. Hvis du er usikker på hvilke planter er resistente, bede om hjælp fra salgspersonale. Mange grøntsager som agurk, squash og zucchini, er tilgængelige i resistente sorter. Holde dine planter sunde og fri for tørkestress fordi meldug tendens til at inficere planter, der er ikke i godt helbred eller er under stress. Altid plante grøntsager på arealer i fuld sol; skyggelagte områder fremme høje luftfugtighed og meldug udvikling. Undgå at bruge overhead kunstvanding på dine grøntsager og vand tidligt på dagen for at tillade planter tørre helt inden mørkets frembrud. Undgå overdreven brug af gødning, fordi de kan fremme udvikling af sygdom.

Kontrol

Mange fungicider tilgængelige på dit lokale Havecenter er mærket til brug i meldug. Lys meldug infektioner er ofte behandlet med produkter mærket for brug på dunede meldug i grøntsager. Alvorlig infektion kan kræve brug af stærke svampemidler. Kontakt din lokale udvidelse kontor vedrørende produkter anbefales til behandling af meldug i vegetabilske planter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com