Mellemskole Room designideer

July 12

Mellemskole Room designideer

Middle school alderen børn vokse op og udvikle på en sats for det andet kun til spædbørn. Deres energi og entusiasme gør livet spændende og deres værelser bør afspejle denne dynamik. Selvfølgelig, de har brug for hjælp for at have rum, at lette alles liv, opbevaringsløsninger og nem vedligeholdelse design. Overveje farve, opholdsstuer, tekstur, figurer og dit eget barns personlighed, når du arbejder med dit barn til at designe et soveværelse.

Farve

Slappe af mere krævende eller formelle standarder, når det kommer til værelser for mellemskole alderen børn. Bruge gentagne farver til binder rummet sammen, men kan du give barnet eksperimentere med lyse farver, mønstre af farver eller maleri vægge med forskellige farver.

Former og teksturer

For at gentage den dynamik og høje energi af dit barn, vælge nogle værelse funktioner, der har en usædvanlig eller unikke form. Kigge efter lamper eller tæpper, der kommer i kæmpe blomst figurer eller ulige, vinklet figurer f.eks. Geometriske mønstre også arbejde godt for at skabe en livlig stemning. En bred vifte af tekstur tilføjer interesse og energi af et værelse. Spørg dit barn, hvis hun for eksempel gerne en shag tæppe. Eller foreslå en græsplæne look-alike tæppe, hvis han spiller fodbold.

Sengen

Din pre-teen vil bruge tid på at hænge ud på sengen samt sove i den. Til at begynde med gør det let for ham at gøre sengen ved hjælp af en dyne, der vil se pæn med én eller to slæbebåde til at få den tilbage på plads. Bruge en lyse enkelt farve eller en stor geometrisk mønster for at gøre sengen til en af rummets focal points. Tilføje masser af lyse eller grafikken udskrives puder til at passe med rummets farver.

Rum

En pre-teen værelse skal indeholde en række forskellige rum ud over sengen, så han vil føle sig komfortable at studere og hænge ud med venner. Ud over skrivebord, med masser af plads til lærebøger, tilføje en komfortable store stol til draperinger et ben. Masser af kroge eller reoler er vigtig, ligesom det var når dit barn var små---give både store og små opbevaringsbeholdere.

Personlighed

Alle elementerne af værelse design skal være forbundet med dit barns egen personlighed. Selv om lyse farver arbejde for de fleste børn, dit barn kan føle sig mere hjemme med pasteller. Hjælp dit barn finde plakater, Vægoverføringsbilleder eller vægmalerier og mobiler der følger hendes interesser eller der blot venligst hendes smag. Skabe rum for ham at arbejde på personlige Hobbyer og vise sin egen skatte. Bruge opslagstavler for Krydsegenskaber op souvenirs eller et hvidt bord for hendes venner til at skrive beskeder på.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com