Menneskelige loppe & kryds forebyggelse

February 23

Camping og vandreture er spændende udendørs aktiviteter, der kan gøres alene eller med venner og familie. Desværre, sammen med sjovt kan komme distraktion for skadedyr. Lopper og flåter er blandt de mange insekter venter på at knytte sig til du eller nogen du kender som du vandre gennem skoven. Efter nogle retningslinjer kan afhjælpe almindelige fejl, der kan føre til kløende nætter.

Tøj

Den første ting du kan gøre for at forhindre insekter i at angribe du er til at bære tøj, der dækker din hud. Lange bukser og langærmede forlader mindre plads til fejl landinger. Tucking bukser i dine sokker kan hjælpe med at afskrække lopper og flåter ved ikke at give dem adgang til dine ben. Bære en hat for nogen, der kan falde fra vinstokke eller træer. Også tilgængelig er insekt skærmen hatte, jakker og kroppen passer, og et kemisk stof kaldet Permethrin kan bruges til at behandle tøj. Dette kemikalie ikke blot afskrækker flåter men dræber dem.

Hud

Den mest almindelige form for beskyttelse af huden er insektrepellent. Dette produkt virker enten ved at frigive en lugt, der afskrækker bugs fra nærmer sig eller masker menneskelige duften har vi naturligvis der trækker dem. Eksempler på de kemikalier, der findes i insektbekæmpende er Deet og olie ekstrakter fra citronella og citron eukalyptus. Anvend myggespray hver par timer eller som anvist på pakken.

Handling

Hvad du gør er lige så vigtigt som hvad du lægger når forebygge lopper og flåter. Hvis du vandre eller gå i woody områder, undgå busket sektioner eller højt græs. Bo midt i stier når det er muligt. Solrige, tørre områder er også bedre til at afskrække insekter end fugtige, skyggefulde steder.

Hvis du lejr, holde din campingpladsens område rent. Ikke blot vil du kunne se lopper og flåter bedre, du vil afskrække nogle andre bugs, der er tiltrukket af fødevarer, såsom roaches og myrer. Anvende bug spray omkring din camping område og i nærheden af dit telt til at beskytte dig selv. Endelig, de fleste bugs kan ikke lide røg, og så belysning en brand eller ved hjælp af citronella stearinlys, tiki lamper eller myg spoler kan hjælpe med at gøre din campingtur bug-fri.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com