Mest almindelige slanger i Michigan

April 24

Staten Michigan er vært for 17 indfødte slanger, med de mest almindelige er strømpebånd og bånd slanger. Slanger er en vigtig del af Michigan's wildlife samfund og økosystemer, og er til gavn for mennesker som de spiser gnavere og insekter skadedyr. Ofte misforstået og frygtede, er de fleste slanger uskadelige, især hvis de blev efterladt alene.

Østlige strømpebåndet slange

Den østlige strømpebåndet slange, også kendt som den fælles strømpebåndet slange, er den mest almindelige slange i Michigan. Små til mellemstore (2 til 4 fod) slange kan identificeres ved hjælp af tre gullig linjer, der kører sideværts ned på bagsiden af kroppen, med de fleste har et skakternet mønster mellem striberne. Slangens farvning er variabel, men de fleste er brune, sorte eller grønne, med en bleg hvid, gul eller grøn mave. Den østlige strømpebåndet slange er fundet i felter, moser, skove og baggårde i hele meget af Michigan og fester på fisk, frøer, tudser, orm og små gnavere.

Butlers strømpebåndet slange

Butlers strømpebåndet slange er en lille (1 til 2 fødder) slange, med tre karakteristiske gule striber, der løber ned på længden af sin krop. Nogle har mørke pletter mellem striberne. Denne art kan være sort, brun eller olivenolie, med en gullig bug og har en lille, mørkt hoved. Butlers strømpebåndet slange foretrækker moser, enge og søen kanter, men også kan findes i tørrere vækststeder og er almindelig til østlige og sydlige lavere halvøen. Sin kost indeholder regnorme og insekter.

Nordlige bånd slange

Den østlige bånd slange ligner strømpebånd slanger med tre lyse gule eller hvide striber ned ryggen, med en hvid eller lys-gul mave. En væsentlig forskel er dens hvide "hage" - slangen er også lang og slank, med en pisk-lignende hale. De foretrækker at være i nærheden af vand og almindelig omkring moser, vandløb, søer og damme i hele den nederste halvø. Nordlige bånd kan svømme godt og foder om haletudser og frøer, salamandre og små fisk.

Andre indfødte arter

De resterende indfødte slange arter i Michigan omfatter den sorte rotte, blå racer, brun, østlige hog-nosed, østlige mælk, fox, nordlige vand, dronning, red-bellied, ring-hals og glat grønne slanger. Yderligere arter inkluderer kobber-bellied vandet og Kirtlands slanger, som anses for truet, og den østlige Massasauga klapperslange, som er Michigans kun giftige slange.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com