Mest effektive boligopvarmning systemer

December 20

Mest effektive boligopvarmning systemer

Selv i landets varmeste klimaer, kan nogle nætter blive kølig. Rumopvarmere er brandfare og er ikke effektive, så de fleste husejere har en type af centralvarme-system. Energy Star-programmet, en division af den amerikanske Department of Energy og amerikanske Environmental Protection Division, har retningslinjer for, hvilke systemer er de mest effektive og vil hjælpe forbrugerne spare på energiomkostninger.

Ovne

Ifølge Energy Star, er de fleste boliger i USA opvarmet med en ovn. American Council for en effektiv økonomi, energi anbefaler at vælge en ovn med en 90 procent rating fra Energy Star. Kondenserende ovne er de mest effektive, ifølge Energy Star. Disse ovne producere vand eller kondensat som et biprodukt. Ovne kan køre på gas, olie og endda elektricitet. For at sikre, at ovnen kører effektivt, bør husejere inspicere ventilation og kanalen arbejde regelmæssigt.

Kedler

Kedler bruge gas, propan eller en anden type af fyringsolie til at fordele varmen i hele et hjem. Der er ingen kanalsystemet som der er med en ovn. Vand eller damp rejser gennem gulvet systemet, sokler eller radiatorer. Ældre kedler har en lavere effektivitet rating end nyere modeller. Siden 1992 har det været nødvendigt at kedler har en årlig brændstofeffektivitet for udnyttelse, eller AFUE, af mindst 80 procent.

HVAC-systemer

Centralvarme og air enheder er attraktive for boligejere, fordi de kombinerer opvarmning og køling i én enhed og styres normalt med en enkelt termostat. Kendt som en HVAC-system, disse enheder, som distribuerer varme og kold luft ind gennem en kanalsystemet, bruges til at blive kritiseret for de store nytte regninger de skabte. Men disse enheder er blevet forbedret og nu prale højere Energy Star ratings og tilsvarende besparelser for forbrugerne. Mange hjem har ovne, der arbejder sammen med HVAC-systemer.

Varmepumper

Som HVAC-systemer har varmepumper en enkelt enhed, der varmer og køler hjemmet. Der findes to typer. Elektrisk luft-source varmepumpe vil bruge forskellen mellem temperaturerne inde i og uden for hjemmet til at enten cool et hus om sommeren eller varme det om vinteren. En nyere model, den geotermiske varme pumpe, bruger jorden og ikke luft til at regulere temperaturen. Forbrugerne vil finde disse enheder at være billig i starten og de hjælper med at spare på el-regninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com