Mest effektive Bug Zappers

February 19

Mest effektive Bug Zappers

Bug bider, bugs på din mad og den generelle summende insekter omkring dit hoved er irriterende. De fleste mennesker ønsker ikke at bo inde eller sidde i en afskærmet telt eller veranda bare for at være fri for disse skadegørere. Så de ser efter måder at trække dem væk eller i det mindste reducere deres numre. Mens sprays kan slippe af med dem, de vil også dræbe mange mere gavnlig bugs end en zapper, så mange vælger at bruge bug zappers for at hjælpe med at tage sig af problemet.

At kende dine behov

Bug zappers kommer i forskellige størrelser og figurer og at vælge det rigtige, afhænger af, hvad dine behov er. Før shopping overveje hvad skadedyr generer dig. Juni bugs er generelt et problem om natten når de har tendens til at flyve mod oplyste områder. For dem vil du en zapper, der giver off en masse lys. Hvis myg er spørgsmålet, vil lys være til nogen nytte, så noget, der vil tiltrække myg ville være nødvendig. Irriterende fluer kan også være spørgsmålet og for dem du vil have noget mere direkte.

Sol og vakuum Zappers

Hvis du ønsker en bug zapper, men kan ikke lide den måde, de ser eller hvor højt de er kan solar zappers være lige hvad du ønsker. Hammacher Schlemmer sælger solar insekt zappers, der ligner almindelig gangbro solar lys at ejerandel i jorden. Da de er sol er der ingen grund til at køre ledninger, så disse zappers vil arbejde hvor som helst i din værftet eller haven. En anden sol lys stil på myg Zapper bruger et vakuum til at suge i bugs og dehydrere dem.

Elektrisk flyve Swatter ketcher

iTouchless er et genopladeligt bug zapper, at du holder som en swatter. Det ligner en lille sport ketcher. Hvis fluer er en bliver irriterende, ikke noget problem: bare svinge og zappe dem. Når flyvende insekter rører den screenede del af ketsjeren er de straks zapped. Bære det med dig på en gåtur på stranden, eller hvor du ønsker. iTouchless dræber bierne, myg og andre flyvende insekter. Det virker også på kravlende bugs som edderkopper.

Myg zappe

Regelmæssig zappers lokke med lys, som ikke tiltrækker myg. Ser for tiltrækning af myg zappers, der kommer med en myg lokke som Octenol. For store værfter er det især nyttigt, hvis du køber mere end én zapper for området. Også være sikker på at placere dem i nærheden af områder, hvor mennesker samles.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com