Mest effektive opvarmningssystemer til boliger

July 12

Mest effektive opvarmningssystemer til boliger

Boligopvarmning systemer er nødvendige for lange, kolde vintermåneder. Men da de fleste hjem nødvendigvis mister betydelige procenter af opvarmet luft, effektiv opvarmningssystemer er nødvendige for at holde energiomkostningerne lave. Moderniseret opvarmning enheder kan være op til 95 procent effektiv. De mest effektive systemer kan være pebret at installere, men reducere energiomkostninger over levetiden af enheden.

Biomasse komfurer

Biomasse pejse brænde træ og landbrugs nægte, såsom majs avner og papirmasse fra palm frugt. Biomasse brændeovne er meget effektive til brug i områder, hvor tømmer og biomasse nægte er let tilgængelige. Biomasse komfurer bruge forbrænding af vedvarende energikilder til opvarmningsformål. De kan tilstrækkelig varme en hel hus, alt efter størrelse, med lidt at ingen omkostninger, især hvis landbrugsaffald bruges.

Naturgas ovne

Sammenlignet med en elektrisk ovn, kræver en natural gas ovn mindre energi til at opvarme et plejehjem. En natural gas ovn relys på en tvunget luft blæser til at flytte varme fra ovnen gennem kanalerne i værelser omkring huset. Nyere model ovn systemer opfylder forbedret effektivitetsstandarder.

Vandbaseret varmeanlæg

Vandbaseret varmeanlæg bruge varmt vand til at overføre strålevarme gennem en serie af rør, som foretager varme og stråleformet varme på værelset. Disse systemer stigning i effektiviteten som boligejere eskalere fra ved hjælp af en radiator eller i væggen opvarmning til gulvvarme. Gulvvarme ikke kun fordeler varmen jævnt i hele lokalet men også opvarmer objekter i rummet. Følelse af varme kan vare op til 12 timer som opvarmet objekter opvarme luften omkring dem.

Geotermiske varmepumper

En jordvarme pumpe fungerer sammen med en række underjordiske rør til at udveksle temperatur på et hus med den konstante temperatur under jordens overflade. Varme pumpes ind i jorden i sommer og fra jorden om vinteren. Geotermiske varmepumper betragtes som den mest effektive hjem varmesystemer, der er tilgængelige. Andre varmepumper fungerer på samme måde uden at påberåbe varmen fra jorden. I stedet, de simpelthen flytter varme udefra om vinteren og på ydersiden i sommer. Ifølge Energy Star, kan "varmepumper give op til 4 gange den energi, de forbruger."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com