Mest effektive Petroleum ovne

April 27

Mest effektive Petroleum ovne

Petroleum ovne har været brugt som en alternativ varmekilde i lang tid. De er fremragende at have ved hånden hvis du mister elektricitet i en vinter storm. Petroleum kan lagres i store mængder, hvis nødvendigt. De brænder rent og effektivt og er næsten lugt-fri. Der er to vigtigste former for Petroleum ovne: konvektion og strålende. Valget af en enhed afhænger af, hvor koldt det bliver, hvor du bor, hvor meget plads du regner med at opvarme, hvor godt pladsen er isoleret og om du har højt til loftet eller trappeopgange fører ovenpå.

Konvektion ovne

Konvektion ovne er fantastisk til varme store eller virkelig kolde rum. De ligne cylindrisk tårne og har sikkerhed gitre på nyere modeller. De sprede varmen i alle retninger, så de skal være placeret 3 fødder væk fra alt, der kan fange i brand. De har en batteri-drevne forret, så de er meget nemme at bruge, og kan bruges som en primær kilde til varme. Størstedelen af konvektion ovne vil brænde for 9 til 12 timer på en gallon tank.

En anbefalet model er Toyotomi WC-105. Med en udetemperatur på 45 grader F og en indendørs temperatur på 65 grader F, kan Toyotomi varme et stort hjem op til 75 grader F i 2 timer indstillet på lav. Den vigtigste klage over denne model er at det skal være shut off manuelt i flere timer eller pladsen kan blive for varmt. Mange mennesker kan lide at bruge Toyotomi WC-105 for uisolerede rum som staldene eller workshops eller for store boliger beliggende i meget kolde klimaer.

Der er nogle ældre model lille konvektion ovne på auktion websteder. Disse kan være en mulighed for mindre hjem eller hjem i den sydlige del, men den nye ejer skal vide nøjagtig mærke og modelnummer for at få ordentlig vægen størrelse og andre reservedele til varmeapparater.

Varmeovne

Varmeovne varme i én retning. De er sikkert at placere mod en væg. De er perfekte til en lille lejlighed, som kan blive overvældet af en stor konvektion radiator. Varmeovne behøver ikke at løbende slukke og vendte tilbage. De har en 1-gallon tank og normalt brænde i 12-15 timer før skulle fyldes. Effektive modeller er Corona SX-2E og KeroHeat CT-1100. KeroHeat har en model, der kommer med en elektrisk ventilator for ekstra effektivitet, men vil stadig fungere, hvis strømmen går ud.

Omnidirectional varmeovne

Der er nogle omnidirectional varmeovne på markedet, men de fleste af dem har designproblemer med, hvordan Petroleum leveres gennem vægen. Med nogle af disse modeller skal du udfylde Petroleum op til toppen, hver gang du tænder varmeren på, fordi vægen er for kort. Disse mønstre er forsøg på at gøre en "billig" alternativ, og anbefales ikke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com