Mest holdbare gulve for kæledyr

May 31

Mest holdbare gulve for kæledyr

Et hjem gulvbelægning skal være holdbare og forbedre hjemmets stil på samme tid. Når kæledyr lever i huset, kan du finde det sværere at finde et produkt, der kan rumme op til rigor af et dyr kløer kører på tværs af det. Pet gulvbelægning bør ideelt set ikke absorbere væske eller lugter i tilfælde af en ulykke.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er en hård, indridse-resistent gulvmateriale, der kan stå op til en pet skarpe kløer. Keramiske fliser---herunder porcelæn, granit, skifer og marmor---er let at rengøre og pletter ikke i tilfælde af pet har en ulykke eller udslip vand på gulvet. Generelt, jo tykkere den flise, den mere holdbare. Bruge en injektionsmørtel fugemasse ved pet ulykker for at sikre injektionsmørtel absorberer ingen urin.

Linoleum

På grund af dens nemme at rengøre natur og lav vedligeholdelse karakteristika er linoleum velegnet til et hjem med kæledyr. Linoleum indeholder naturlige produkter, herunder linolie, som oxiderer over tid og faktisk gør gulvet mere holdbare som det oxiderer. Hørfrø olie giver også linoleum antibakterielle egenskaber---en ekstra bonus når kæledyr er udgydelse og sporing i snavs eller afføring eller urinering på gulvet.

Laminat

Laminat gulve efterligner træ eller natursten gulvbelægning. Det væsentlige består af et composite materiale med et billede på toppen er dækket af høj kvalitet, ekstremt holdbar plast. Det kan således være meget mere holdbart end træ endnu blødere og varmere end stenen. En kvalitet, korrekt installeret laminat gulv bør være mindre porøse end træ, så spild eller pet pletter venstre at sidde på det ikke vil forårsage boblende som de muligvis på et trægulv. Den tynde plastik belægning på laminatet gør det ekstremt nemt at rengøre. Den højere kvalitet laminat, den mere holdbare.

Gummi

Moderne gummi gulve leveres i en bred vifte af stilarter og designs velegnet til brug overalt i et hjem. Ud over giver mulighed for nem rengøring, har materialet dæmpning og skridsikre egenskaber, gav en pet en godt greb uden at bruge sine kløer til at stoppe og starte når du kører i hele hjemmet. Gummi gulvbelægning vil ikke optage en pet urin, og det modstår ridser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com