Mest overkommelige måde at bygge et hus

January 22

Mest overkommelige måde at bygge et hus

Bygge et nyt hus er en udfordring i denne dag og tid, men du kan bygge et hjem og spare penge gør det. Ifølge modulære hjem netværk er den billigste måde at bygge et hjem for 2009 og 2010 at vælge et modulopbygget hjem. Kvaliteten af de nye modulære boliger er blevet væsentligt opgraderet fra fortiden, og per kvadratfod koster mellem $50 og $80. En stick-bygget hjem vil koste fra $80 til $200 per kvadratfod.

Instruktioner

•Hire en velrenommeret entreprenør til at overvåge deres hjem konstruktion. Dette tager det daglige ansvar ud af boligejer. Vælge en entreprenør, der har gode referencer med Better Business Bureau og års erfaring. Den sidste ting du ønsker at gøre er babysitte entreprenør på dit job.

•Find det bedste modulære hjem forhandler i dit område. Vælg den hjem, du ønsker at have bygget fra distributørens model hjem. Udfylde listen over de indvendige finish du ønsker med den modulære hjem distributør. Plukke de lavere ende varer at få den bedste pris for din modulære hjem. De lavere ende valg er ikke nødvendigvis billige leder; de er bare økonomiske valg. Køb hele Drej nøglen pakke til dit hjem. Underskrive en kontrakt til en fast pris, så forhandleren ikke kan vende tilbage og tilføje omkostninger på i slutningen.

•Purchase et stykke jord at bygge dit hjem på. Et stykke jord kan være tilgængelige fra den modulære hjem distributør, hvis du ikke allerede har jord. Lad din entreprenør, holde med de mange detaljer for at få din jord klar og angive datoer for alt kan ske. Du vil have mindre hovedpine denne måde.

Tips & advarsler

  • Kontrahenten skal være din bedste ven i denne bestræbelse. Han arbejder for dig.
  • Sørg for kontrakten fra den modulære hjem distributør indeholder alt fra at bryde jorden at afleverer du nøglen. Spørg hvis landskabspleje er inkluderet. Ved alt, før opførelsen påbegyndes.
  • Hver entreprenør du arbejder med og den modulære hjem distributør bør have stor programoversigter med Better Business Bureau.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com