Mest pålidelige AC enheder

September 26

Mest pålidelige AC enheder

Air condition-enheder hjælper med at holde os behageligt hele året-rundt. Reparationer og vedligeholdelse af en AC-enhed kan være dyrt og tidskrævende, men at vælge en pålidelig enhed kan lindre du nogen stress og finansielle hovedpine i fremtiden. For at teste pålideligheden på hver enhed, AC, udfører Air-Conditioning, opvarmning og Refrigeration Institute (AHRI) kvalitet og pålidelighed test på hvert produkt at forsikre kunder modtager en enhed, der varer.

Trane

Tranes ry for pålidelighed og effektivitet har gjort dem en af de øverste opvarmning og afkøling udbydere for bygninger og boliger. Linjen Trane AC enheder er designet med Tranes langvarige og pålidelige komponenter. XB14 SEER består af en aluminium udendørs coil og ikke-ætsende nedrig pan til at give en langvarig ydeevne med beskyttelse mod elementerne. Fuld side louvered paneler på hvert produkt beskytte din enhed mod fysiske skader, som kan føre til interne fejl. AHRI og Trane sætte produkter gennem en række strenge holdbarhed test for at sikre du får et kvalitetsprodukt.

Lennox

Lennox roser sig af forskning og udvikling af private teknologier, der anvendes til at levere en konsekvent, rolig afkøling og opvarmning. Variabel kapacitet varme teknologi justerer luftstrømmen afhængigt af pladsbehov på dit hjem. Dual-fuel komfort systemet installeret i de fleste Lennox produkter bruger to energikilder; en elektrisk varmepumpe og en gas ovn, til at give den mest effektive brug af AC-enhed. Disse to funktioner, vil beskytte systemet mod slid og ælde, fordi systemet udfører på maksimal effektivitet. Good Housekeeping også gav sin segl af godkendelse til Lennox, og anerkendt selskabets kvaliteten og pålideligheden af sine produkter.

Luftfartsselskab

AC producenten transportøren var det første selskab til at opfinde den mekaniske AC system. Siden da har har virksomheden fokuseret på innovation og skabe kvalitetsenheder til at forbedre brugerens komfort. Flyselskabets TurboAir System teknologi optimerer opvarmning og afkøling fan ordning for at sikre effektiv udnyttelse af hestekræfter. Det betyder flere luftfordeling med minimal AC enhed slid og ælde. Hvert luftfartsselskab AC enhed er testet af AHRI for holdbarhed og kvalitet og har alle modtaget en rating af 6 ud af 7 eller bedre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com