Mest populære køkken bordplader

May 16

Dagen rollen som køkkener flyttes fra sted til at lave mad til det sted, hvor familie og venner samledes, den idé at gøre det et sted af skønhed tog rod. Hvor de engang var simpelthen værelser til at lave mad og spise måltider, er køkkener nu en dekoratør Vis sted af skinnende apparater, dyrt designer Køkkengrej, overdådige tilbage stænk og udsøgte gulvbelægning. Fremmest, er køkkenet stedet at fremvise bordplader. I dag, lækre køkken bordplader er "must haves" til at definere "trofæ" køkken.

Granit

Hænderne ned, er granit køkkenet countertop valg, fordi det er elegant; da granit er sanitære; da granit er nem pleje; da granit er høj-gloss, varme og bunden resistente; fordi granit har et udvalg af mere end 3.000 farver. Granit skriger 'dyre' optræder mere omkostningskrævende at det faktisk er. På grund af sin popularitet og klar tilgængelighed, er granit priserne faldet dramatisk i de seneste par år. Pris sidebemærkning, granitbordplader føje til dit hjems samlede værdi, og fordi ingen to plader af sten er identiske, dit køkken er entydigt chic.

Manipuleret sten

Manipuleret eller simuleret sten er menneskeskabte ligner natursten, men kræver ingen fugemasse. Det er ikke-porøs, let at rengøre, og som granit kommer i mange forskellige farver. Udviklet stone kræver brug af skærebrætter og Bordskånere at beskytte overfladen fra skarpe knive og varme gryder. Prisen er næsten, af naturlige stenarter.

Fast overflade

Fast overflade bordplader er stærk menneskeskabte plast. Nedskæringer og skrammer sand nemt ud. Overfladerne er sanitære, idet de er ikke-porøs, så bakterier og bakterier ikke kan trænge igennem det. Fast overflade bordplader kan formet i enhver form og designet til at ligne granit. Fast overflade bordplader kan modstå varme. Som granit, de har en bred vifte af mønstre og farver, men koster mindre end granit og manipuleret stone.

Laminater

Laminater ligne ikke naturligt eller kunstigt sten, men er let rengøre, farverige plast. Laminater kommer i mange forskellige mønstre og teksturer. De er lidt pletbestandigt, men væsker skal være mopped straks. Over tid, kan vand sive ind i sømmene. Laminater er billig, men som manipuleret sten, opskæring bestyrelser og Bordskånere skal bruges til at undgå ridser og brænde det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com