Mest populære mærker, møbler

February 22

Mest populære mærker, møbler

Populære Møbelproducenter give forbrugerne med mange elegante og funktionelle stykker til hvert værelse. Fra klassiske tidlige amerikanske dressers at slanke, forbliver moderne spisestue borde, et par gamle møbler virksomheder populære hos forbrugerne til deres udvalg af husholdningsprodukter og tilbehør. Ifølge business directory Manta er der 17,242 møbelvirksomheder i USA. Kun en håndfuld af dem har opnået brand-navn anerkendelse med kunder gennem detailbutikker og en påviselig offentlige tilstedeværelse.

Ethan Allen interiør

Kendt for deres tidlige amerikanske møbeldesigns, har Ethan Allen 300 butikker på tværs af de Forenede stirrer, Canada og Storbritannien. Opkaldt efter en Vermont patriot i den revolutionære krig, Incorporated i 1932, Ethan Allen træmøbler, herunder borde, stole, senge og frysere, har opnået popularitet med mange forbrugere. Virksomheden tilbyder moderat prissat møbler til alle rum i huset. Sin hjemmeside lister findes møbler af værelse, fra medieværelse og forstuen til soveværelset.

Berømte for deres traditionelle "Amerikanske håndværker" kabinetter, selskabet har vedtaget stil til moderne behov, såsom audio/video komponent kabinetter. Det tilbyder en bred vifte af sengetype. Sengehimmel, metal, hovedgærde og panel rammestiler er tilgængelige for voksne senge, samt trille og køjesenge for børn. Spejle, illustrationer og øvrige Boligtilbehør runde emner tilgængelige i butikkerne og online. Ethan Allen har en indvendig udsmykning service ligger i flere Design Centre på verdensplan.

Thomasville møbler

Med hovedsæde i Thomasville, North Carolina, har Thomasville møbler industrier 90 butikker i hele USA. Thomasville møbler samlinger ansætte tidlige amerikanske, klassisk fransk, og klassiske britiske stilarter.

Ernest Hemingway-samling består af spisestole, polstrede stole, vitrineskabe og spiseborde, der kombinerer elementer af tidlig amerikanske og europæiske stylings. Samlingen bakker i Toscana bruger ornamentale elementer på sådanne stykker som polstrede, høj ryg stole og en bundter kuriositet kabinet med glasdøre og en sirlige metal krone. Klædeskabe, slæde senge og dekorative landskab spejle er nogle af de stykker, der er tilgængelige i soveværelse samlinger. Thomasville hjemmeunderholdning tilbud har media konsoller og underholdning centre i alle design samlingerne. Fremhævede tilbehør omfatter området tæpper og sengetøj.

La-Z-Boy industrier

Skaberne af den berømte tilbagelænet stol, La-Z-Boy industrier blev dannet i 1929 i Monroe Michigan, efter to fætre opfundet en liggestol i træ veranda efter raffinering ideen, de føjet gradvist sofaer, sveller og andre polstrede møbler til deres produktlinje.

Virksomheden producerer i øjeblikket 78 sorter af La-Z-Boy hvilestol. Høj-ben hvilestol ligner en statelig vinge stol med brede armlæn og en dyb pude tilbage til tilbagelænet og sove let. Reclina-Rocker, velegnet til høje mennesker, har polstret ruller i stolen tilbage til komfort og bløde, ekstra brede arme. La-Z-Boy sofaer og loveseats følge den samme dybe, pude-tunge design og kan dækkes med læder eller stof betræk. Liften stolene er tilgængelig for folk, der har problemer med at komme ind i eller ud af stole. De ligne en normal tilbagelænet stol, men er udstyret med en motor til at hjælpe brugeren til og fra siddende position ved at trykke på en knap, der løfter stolen op eller ned. La-Z-Boy sælger også osmannerne, sideborde, konsol tabeller og drejelige stole.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com