Mest populære maling farver til et badeværelse

August 24

Badeværelserne i fortiden var typisk hvide i farve, fra inventar til gulve og vægge. I dag, inkorporerer badeværelse farve design nuancer fra neutral til fed. Fra den lille halv bad til luksuriøse master bad indstiller din maling farve tonen og fornemmelsen af rummet. Din farvevalg bør baseres overvejende på størrelsen af dit værelse, din personlighed og atmosfære og stemning, du forsøger at oprette.

Hvide

Hvid har altid været den mest populære badeværelse vægfarve, måske på grund af sin sprøde, rene look. Mens mange føler hvide kan være kedeligt og kedelig, tilbyder en hvid maling farvepaletten snesevis af nuancer og toner. Cremet hvid og ivories kan give varme, men holder den sprød appel og også give en illusion af rum.

Blues

Blå badeværelse vægfarve er elsket for sin evne til at producere en beroligende endnu forfriskende følelse. Blå, farven af vand og himmel, synes en naturlig maling farvevalg for et værelse, der flyder med vand og friskhed. Dæmpede Wedgewood blues vil skabe en følelse af varme og afslapning.

Den blege Pastel palet

Kølige farver og pasteller, også skabe en illusion af rum. Mens 21 badeværelser har været sprøjtede med fed maling farver, hvis dit værelse er lille, stick til populære blegere nuancer af pink, lavendel, blues, og grå. Blege nuancer er afslappende. Vær forsigtig, men med lyse farver og belysning. Let væg maling absorberer lys, så brug lysere pærer til at imødegå denne virkning. Bruge dristige farver som accenter.

Pink

1940 og 50 'er pink badeværelse er faktisk tidløs. Uanset om du kan lide retro look eller længes efter en viktoriansk eller et sommerhus design, er pinks af alle nuancer en all-time favorit. Som en ekstra fordel er lyserøde vægge ofte siges at være den perfekte farve til at komplementere hudtoner, når du anvender make-up.

Gule og grønne

Disse to farvegrupper får ofte en dårlig rap for en badeværelse farve på grund af tanken om, at gul gør huden gusten og grønne gøre du ser syg. Mens disse farver kan reflektere lys i lidet flatterende måder, har blegere nuancer af begge farver ikke nødvendigvis samme effekt. Bleg gule med hvid trim har længe været badeværelse favoritter, især i et badeværelse med en masse af naturligt lys. Blød dæmpede greens kan være både glædeligt at øjet og huden.

Brune og Taupe

Brun og taupe maling nuancer kan være dramatiske og endnu hyggelig. Hvis du har en større mellemstore badeværelse, kan disse dybere tonet neutrale oprette en jordnær stemning. De har vist varig effekt hvad angår popularitet. Hvis du har en mindre størrelse badeværelse, overveje male én væg den dybere nuance som et fokuspunkt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com