Mester saftpresser oplysninger

April 11

Mester saftpresser oplysninger

Mester saftpressere er lavet af Plastaket Manufacturing Company, en familieejet virksomhed, som har været i branchen i næsten 50 år. En virksomhed med en lang historie, mester giver sine egne reservedele til maskiner det sælger. Mester saftpressere er lavet af nylon eller rustfrit stål og vejer på omkring 26 lbs. Dette tillader dem at bo fast siddende på din bordplade som du juice. Saftpressere kommer i hvid, sort, sølv og mandel nuancer.

Mastication

Mester saftpresser er en mastication-stil saftpresser, hvilket betyder, at det bruger en snegl til at nedbryde fødevarer. Dette giver mere ernæringsmæssige indhold og fiber fra juiced materiale. Flere vitaminer, trace mineraler og enzymer er frigivet og bevaret for forbrug.

Virksomheden kan prale af, saften fra sin maskine bliver mere farverige og flavorful end nogen andre juice maskine på grund af den chewing aktionen af snegl på papirmasse. Dette frigiver et større antal celler fra frugt og vegetabilsk materiale, der anvendes. Som bevis herpå gengives papirmasse, bleg og tør.

Byggeri

En 1/3-hestekræfter elektromotor drev en rustfrit stål aksel. Samlingen omfatter både front og rear ende skjold og forreste og bageste kuglelejer. Flere sæt af lejer hjælpe saftpresser at behandle vanskeligere fødevarer uden overophedning.

En mester saftpresser skaber mindre skum. De opererer på lavere hastigheder, hvilket sparer slitagen på maskinen. Undgå at beskadige den ernæringsmæssige indhold af saft gennem de samme lavere hastigheder og manglende varmeproduktion.

Saftpresser foregik for at spare tid og besvær ved at begrænse forsamling processen. Rustfrit stål modstår slid, ruster ikke og vil ikke beholde lugte.

Funktioner

Mester saftpressere er nemme at betjene. Handel dele og skifte mellem funktioner er en enkel proces, oftest involverer en enkelt skridt. Den flydende cutter, metoden mester bruger til at trække saft fra papirmasse, blot glider ind på og ud af akslen. Mester saftpressere kræver ikke rengøring under saftpresning på grund af virkningen af den flydende cutter. Du kan homogenisere mad ud over saftpresning. Indsæt en enkelt del i maskinen og mester skaber babymad, møtrik smør, saucer og blandinger til sorbet og is. Riv grøntsager og nødder efter fjernelse af en enkelt del.

Vedhæftede filer

Mester har mange vedhæftede filer tilgængelige til at udvide maskinens grundlæggende anvendelsesformål. Male tørre korn i dit eget køkken til frisk mel efter behov med korn mill vedhæftet fil. Male kaffe at bestille ved hjælp af de medfølgende grove og fine justeringer.

Bruge banal juice skål til juice med eller uden frugtkød. Placer det uden løft saftpresser eller deponering skål, at fjerne mange almindelige ulykker og kilder til udslip.

Tritan skål har udseendet af en glas beholder men er lavet af co polyester. Materialet er fri for BPA; Bisphenol A er et stof, der er ofte føjet til plast, som kan være farlige for mennesker.

Tritan skål fungerer som et 1-qt. målebæger. Det er en forbedring på ABS skål leveres sammen med hver mixer, fordi det er opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikker.

Fordele, ulemper

Du reducere mængden tid, du tilbringer skære og forberede mad til saftfremstilling. Mesteren kan prale af en bred feed sliske (1 3/4 tommer i diameter) og beføjelse til at behandle store stykker af frugt og grøntsager. Firmaet Plastaket tilbyder en 10-års begrænset garanti på mester. Sin hjemmeside har detaljerede oplysninger om de specifikke garanti vilkår og betingelser. Plastaket transporterer og sælger reservedele.

Mens de fleste masticating saftpressere er kendt for at behandle bladgrøntsager godt, vides den Champion model ikke at gøre dette.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com