Mester saftpresser retninger

May 25

Den Champion saftpresser er en kompakt saftpresning maskine, der giver en måde at producere frisk juice, fjerne kunstige farvestoffer og konserveringsmidler findes i mange detail safter. Bruge den mester saftpresser til at oprette din egen unikke juice kombinationer med forskellige frugter, grøntsager og bær. Korrekt montering og vedligeholdelse af din saftpresser hjælper med at sikre, at dit apparat vil være i god stand, når du har brug for det.

Instruktioner

•Spread et tyndt lag af olivenolie eller kokosolie på akslen knyttet til motoren. Skub fræser ned af skaftet, indtil det sidder mod motoren.

•Skub plast fodring kammer kroppen på kutteren. Sørg for fodring salen vender nedad. Trække kroppen frem lidt og drej den mod uret, indtil fodring salen er oprejst. Sæt saftpresser til en stikkontakt. Indsæt tragten ind i fodring kammeret, når du juice bær eller andre småting. Placere en skål eller anden beholder under sikret at fange den kasserede papirmasse.

•Når frugt og grøntsager gennem fodring salen på en stabil, moderat hastighed.

•Wash alle plast dele af saftpresser af hånd lige når du bruger den. Brug en mild skålen vaske til at undgå skader på komponenterne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com