Metal Building døren Installation

November 4

Metal bygninger kræver normalt en galvaniseret stål dør med tunge rammer hang på kugleleje hængsler. Entreprenører vælge ofte pre-samlet, klar til at installere døre på grund af enkelheden i installationen samt kvaliteten af dørene. Valg af en dør til en metal bygning handler ikke om at udfylde et hul i væggen, er det om at tilføje en dør, der er så orienteret og attraktive som selve bygningen. Fordi bygherrer ønsker valg og valgmuligheder, kommer døre lavet til metal bygninger i en bred vifte af forskellige størrelser, farver og overflade design.

Instruktioner

•Tag benene ud af hængslet og fjerne døren fra jamb. Du har nu kun den metal jamb, som det er lettere og nemmere at arbejde med.

•Sæt din jamb i metaldør åbning, VVS hængselsiden af jamb og sikre det på begge sider med 3/4 tommer metal selvskærende skruer. Jamb samt metal åbningen vil komme med forborede huller til skruer.

•Sæt døren tilbage på sidekarmen, startende med din øverste hængsel pin og arbejde din vej ned. Den sikrede jamb vil nu holder døren på plads.

•Flyt headerdel af jamb op eller ned indtil hullet er parallel til døren og Fastgør det med 3/4 tommer selvskærende metal skruer.

•Bevæg den sidste etape af jamb ind og ud så du har en selv kløft parallel til døren og sikre den. Alle hullerne skal være ca bredden af en nikkel. Dette giver mulighed for et par frakker af maling på jamb, og et par frakker af maling på døren, og nogen flytte fra jorden bevægelse.

•Installer hardware på din dør. Justere angriber plader i overensstemmelse hermed, så når døren lukkes, det ikke rasle.

Tips & advarsler

  • For at gøre døren parallelt med marmelade ben, bruge gaffatape og tape en streng linje til den nederste hængsel side af jamb. Stræk det til den øverste modsatte hjørne så det går igennem jamb og tape det. Bring det tilbage over hovedet i døren og tape det. Derefter bringe det ned gennem døren til at oprette en X. flytte jamb benet frem og tilbage, indtil de to stykker snor røre i midten af X.
  • Metal på metal kræver skruer. Brug ikke negle. Metal vægge på metal jambs er nådesløs. Du vil have meget lidt lege for justering.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com