Metal Building Foundation konstruktion Tips

June 12

At skabe et solidt fundament for en lille metal bygning kræver en grundlæggende betonplade. Men en større metal bygning til en større kommercielle plads eller opbevaring kræver en dybere fundament. For at designe og opbygge nogen foundation, skal du bestemme vægten instituttet vil støtte. Store metal bygninger skal jorden støtte vægge strækker sig ind i jorden langs omkredsen. I tvivlstilfælde altid bygge en foundation med støtte bymuren.

Tips til små bygninger

Oprette en slab for en typisk 10 x 12 metal opbevaring skur, behøver du kun at hælde beton omkring 8 inches dyb. Dette kræver grave ud snavs, nivellering overfladen og installerer støtterammen af tømmer brædder langs omkredsen. Du kan bygge en rampe til at flytte en ridning plæneklipper, gård traktor eller cykler ind i bygningen. Du vil hælde rampen separat til at oprette forbindelse med slab ved hoveddøren af bygningen.

Design for store bygninger

Når du installerer en metal bygning vejer 2.000 lbs. eller mere, skal du kontakte producenten på hvor dybt dine betonplade skal være. For eksempel, hvis du installerer en bygning 20 fod høj med 2.000 kvadratfod af plads, skal din foundation særlige konstruktion til at rumme både vægten af opbygningen og indholdet af bygningen. Du bliver nødt til at konstruere betonvægge nåede ned i jorden der holder betonplade pour. Med store bygninger, skal du kontakte et ingeniørfirma. Dette er ikke en opgave for en gør-det-selv.

Betonfundamentet vægge

Støtte vægge at nå ind i jorden er lavet af grave grøfter langs omkredsen. Grøfter holde den beton, der omfatter mure, der tjener som en grænse for betonplade gulvet. For en stor bygning, du bliver nødt til at grave grøfter 2 til 10 fod dybt langs omkredsen. Inde vægplads, før betonen hældes at danne dem, vil du strække armeringsjern i en lineær eller krydsende mode langs grøfter. Armeringsjern er metaltråd, der styrker styrken af beton, da det tørrer.

Få ekspertrådgivning

Når du opbygger en betonvæg system, holde for øje, at bygningen vil hvile på støtte vægge. Slab gulvet er centreret som en separat konkrete pour i bassinet af væggene. Du bliver nødt til at konstruere væggene dybere og tykkere for en 10.000-square-foot metal bygning versus en 2.000-square-foot bygning. Mens det ikke er umuligt at omgøre en bærende væg system, er det vanskeligt at omkonfigurere. Forskning grundlæggende, så du kan træffe et klogt valg i hvad ingeniørfirma til at ansætte.

Hælde Slab gulvet

Tillad betonvægge tørre i tre eller fire dage før du tilføjer slab gulvbelægning. Installere metal gitter arbejde i det område, du vil udfylde med beton til pladen. Du ønsker at fylde slab at glatte det til toppen af armeret beton vægge. Slut gulvet i en behændig mode, hvis du planlægger at installere flise eller indoor-outdoor tæpper. Hvis betonen selv vil tjene som gulvet, overveje at give finish en lidt tekstureret finish til hindre gled. Din bygning bliver opført på toppen af denne overflade, når den er helt tør.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com