Metal Building isolering priser

November 6

Metal bygningsisolering priserne ikke varierer meget fra type til type, uanset om du benytter glasfiber isolering eller sådan noget mindre traditionelle bomuld pladevat. Din placering, din struktur og din klima vil hjælpe med at bestemme hvilken slags isolering du bruger. Andre betragtninger er miljørigtighed og dit budget.

Funktion

Næsten enhver form for isolering kan bruges i metal bygninger. Isolering styrer temperaturen, kondens og støj og er en vigtig del af enhver ihærdighed besparelse plan. Ikke-isolerede bygninger, der opvarmes eller afkøles læk varme om vinteren og kølig luft om sommeren.

Overvejelser

Metal bygning isolering omkostninger for ejeren af bygningen er påvirket af den type og form af din bygning, din klima og eller ej skal du styre kondens. En straight walled metal bygning er den nemmeste at isolere, så det er som regel billigere. Ved hjælp af en entreprenør til at installere isolering vil ofte koste mere. Entreprenør omkostninger er afhængig af hvilken type isolering du vælger. Tjekke bygningsreglementer for dit område for at sikre du ikke gør nogen dyre fejltagelser.

Typer

Blæst eller sprøjtes i skum er et populært valg for isolerende metal bygninger. Det kan købes i samlesæt til-det-selv-ers eller installeret af en entreprenør med det rette udstyr. Glasfiber er brugt i mange hjem og er bedst egnet til bygninger, der ikke har en masse mærkelige vinkler. Genanvendt bomuld bruges til at danne batts, der svarer til glasfiber. Genbrugspapir og plast er effektive isolatorer til metal bygninger. Halmballe isolering for metal bygninger er yderst effektiv og brandhæmmende men kan spise op nogle af det indvendige areal.

Forslag

Isolering omkostninger for metal bygninger er de samme som stick-bygget bygninger. De er berørt på samme måde af størrelsen af bygningen og R og U værdierne af isoleringen. Finde ud af den firkantede optagelser af din bygning og sammenligne priser på big-box hjem butikker og din lokale hardware butik. Spørg flere entreprenører for estimater. Være på udkig efter dyb rabatter. Hvis du bestiller online, være opmærksom på forsendelsesomkostninger.

Potentielle

Når regne prisen for din metal bygningsisolering, overveje den langsigtede besparelser. Det kan være svært at tilføje isolering, når bygningen er færdig, som nogle af områderne, der er vedlagt. Brug en online beregning af værktøj til at afgøre, hvad din opsparing ville være hvis energibesparelser er din top betragtning.

Omkostninger

Metal bygningsisolering omkostninger varierer fra område til område. Den letteste måde at sammenligne priser er af kvadratfod omkostninger. Isoleringen kommer så mange forskellige former ikke er det altid enkelt at sammenligne en 40-square-foot rulle med et estimat for en blæst i produktet. Hertil kommer eventuelle udgifter til forsendelse eller til en entreprenør. Ved hjælp af en entreprenør tilføje ikke altid til omkostningerne ved isolering af en metal bygning.

Advarsel

Nogle banker og realkreditmæglere er uvillige til at yde finansiering til alternative metoder til isolering af metal bygninger. Check med din långiver, før du beslutter dig at bruge en metode, som halmballe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com