Metal kantning til bordplader

October 26

Hyppige påvirkninger fra stole, tasker, mennesker og kæledyr forlade køkkenbordet kanter yderst sårbare over for skader. Metal kant ikke kun beskytter mod grim chips og revner, men tilføjer også æstetisk appel til flise eller laminat bordplader.

Flise bordplader

Flise køkkenbordet kanter kan være vanskelig at afslutte takket være upoleret og uncolored kanterne findes på mange typer af fliser. Mens bullnose eller trim stykker tillader glat finish om flise bordplader, fremstiller ikke alle flise fabrikanter disse specielle enheder. Metal kant ikke kun skaber en glat og færdige udseende på flise bordplader, når bullnosed stykker er ikke tilgængelige, men også giver det et slankt og moderne stil mens beskytter kanten af køkkenbordet mod skader.

Laminat kantning

Metal kant låner en vis retro charme at laminat bordplader, længsel tilbage til den klassiske stil i 1950 ' erne. Dette c-kanal trim er designet til at fastgøre over eksisterende kanter, og kan bruges til at ændre udseendet af laminat eller dække op chips og revner. Installation er simpel, men kræver et par snit og klip til at skabe indre og ydre hjørner. Vælg skinnende rustfrit stål eller aluminium til et vintage look, eller vælge glat satin kant til en mere moderne twist.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com