Metal kantning til græsplæner

May 31

Metal kant kan være et godt redskab til at forbedre din landskab. Det kommer i flere farver, er bøjeligt og giver mulighed for spændende mønstre. Det er nemt at installere og kræver minimal grave. Metal kant er et holdbart produkt og vil vare i årevis efter at blive installeret.

Hvad kantning?

Kantning kommer i mange forskellige former. Det kan være mursten, sten, beton træ, plast eller metal. Formålet med kantbånd er at adskille blomsterbede og haver fra resten af plænen. Det kan også bruges til at tilføje interessante funktioner til landskabet.

Fordelene ved Metal kant

Metal kant er en meget varigt produkt. Det er let at indstillet til en bestemt højde og er bøjelig, hvilket giver mulighed for en bred vifte af former og mønstre. Da det er lavet ud af metal, er det mindre tilbøjelige til at flytte end sten eller mursten. Det kommer i 6 - til 12-fods længder og er en effektiv barriere mod invasive planter såsom crabgrass og græstørv græsser som Bermuda og zoysia.

Ulemper ved Metal kant

Metal kant vil rust over tid og størstedelen af rust vil være under linjen jord, så det bliver svært at se. En måde at undgå dette er at trække det op af jorden lejlighedsvis og spray med en vegetabilsk spray. Dette vil beskytte det mod rust. Afhængigt af den farve, du har valgt, kan det også være en tur fare, fordi det blander i græs eller barkflis sengen.

Installation af Metal kant

Installation af metal kant er enkel. Det kræver kun en hammer og en lille skovl. Da det er sammenvævede kan det være låst op for at nå frem til den passende længde. Vælg hvor du vil placere kantning og bruge skovlen til at placere en lille rille omkring 3 inches dyb. Placere alle kantning ind i rillen og med hammer til den ønskede højde. Brug din mund til at skubbe jord fast mod kantning.

Omkostninger

Omkostningerne ved metal kant varierer afhængigt af flere faktorer---længde, højde og kvalitet. En god tommelfingerregel er forvente at bruge omkring $2 om foden for metal kant. Det er billigere end sten. men dyrere end plast eller træ. På grund af dens holdbarhed er det mere omkostningseffektive end plastik, især i områder med skiftende årstider og ekstreme temperaturer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com