Metal møbler maling teknikker

March 21

Begynder med et renset, slebet og primet metaloverflade før du tilføjer en maling teknik til metal møbler. Sprøjtning maleri virker bedre end børstning når maleri metal møbler. Brug altid spray maling primer til metal overflader; de fleste spraymaling fabrikanter vil have en. Disse primere tillade metal at være malet med en regelmæssig spraymaling. Forsegle metaloverflader og slutter med en ikke-gulfarvning polyurethan sealer.

Krakelering færdig

Sprutte medier kan bruges på smedejernsmøbler. Krakelering færdig arbejde godt med ekstra dekorative teknikker som tole (folk kunst maleri). Sand og prime (ved hjælp af en spray primer) metal møbler, tillader primer til at tørre helt. Tilføje flere lag af en grundfarve ved hjælp af en spraymaling. Enhver grundfarven vil arbejde, men lysere farver har tendens til at skabe mere kontrast, især hvis tilføje dekorative maleri over krakelering færdig. Vælg en sprutte medium, der viser smedejern som en brugbar overflade, og følg producentens anvisninger. Flyt ikke medium, efter den er blevet anvendt. Dermed vil ødelægge den kemiske reaktion, der skal forekomme. Tilføje dekorative maleri efter Krakkeleret finish er tørret.

Forgyldte Finish

Forgyldning på metal møbler kan tilføje et strejf af elegance og en antydning af velstand. Denne møbler maleteknik virker særligt godt på en lettelse eller en udskåret overflade. Ren overfladen med en fugtig klud, at fjerne snavs og debris. Sand, prime og tildele varen flere lag af en solid base farve. Tillad møbler til tørre, og anvende en akryl eller latex metallisk håndværk male (meget billigere end guld eller sølv blad) ved hjælp af en lille pegede pensel. Træk den maling-loaded børste (træk det let på tværs af et stykke skrot papir først at udjævne maling, twirling penslen, som det er slæbt.) gennem sprækker og blomstrer af metal. Beslutte, hvor forgyldningen vil gå før du tilføjer den metal maling. Fotografere den nymalede stykke, og scanne billedet ind på computeren som et bitmapbillede. (Bitmaps tillade billede at være udvidet eller reduceret uden at forringe billedet.) Forstørre varen, og lave en kopi. Tegne direkte på kopien med en farveblyant eller metallisk pen til at bestemme, hvordan den endelige stykke skal se ud.

Alderen Finish

Denne teknik tilføjer en mørkere glasur til den grundmaling og bruger en glasur fremstillet af latex eller akrylmaling. Vælg maling farver, der bygger kontrast, en grundfarve, der er lysere---off white, cream, lys grøn (apple, oliven)--- så en glasur frakke af brændt Umbra, sort-grøn eller sort. Give møblerne to frakker af grundfarven. Når den base coat er tørt, bland en glasur af halvt vand, halvt glasur farve (en kop maling til en kop vand). Bland de to grundigt, og børste over møbler overflade. Arbejde et område med en fod eller deromkring på en gang, så blandingen for at få klistret og derefter tørre det ud møbler overfladen med en fugtig klud. Den mørkere farve vil blive inde sprækkerne og plette stykke, giver det en alderen udseende. Tilføje flere lag glasur pels, hvis det ønskes. Som alternativ kan spray male varen tre forskellige farver (et lag). Tillad det første lag tørre helt, tilføje den anden farve og så den tredje farve før den anden farve er helt tør. Før den tredje farve er tørre, brug en fugtig svamp og tørre på hjørner, kanter og områder, der kan indikere brug eller slid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com