Metal polering luft værktøjer

April 18

Metal polering luft værktøjer

Luft værktøjer, der bruges til at polere metal arbejde ved at anvende en slibende stof til værktøjet air roterende pad. Disse slibemidler spænder fra sandpapir til polering sammensatte. For rå metaller er det bedst at begynde polering processen med heavy-sandkorn sandpapir og arbejde din vej til polering sammensatte. Alle metaller kan poleres op ved hjælp af sandpapir og polering sammensatte.

Vinkelsliber

Air vinkelslibere er pistol-grebet værktøjer, der er udstyret med slibning puder spænder fra 36-grus til 120-grus. De bruges til at glatte overfladen af rå metaller, som dem, der er alvorligt rustne eller har skarpe kanter, der skal glattes inden brug finere-grus polering værktøjer. Air kværne bør ikke anvendes på bløde metaller såsom tin, kobber, aluminium eller messing på grund af mængden af materiale, der er fjernet. Ideel overflader er stål eller jern.

Dual-Action Sander

Dual-action sanders varierer i størrelse fra 5-tommer puder til så stort som 8-tommer puder. Disse luft værktøjer bruges til den næste fase i polering ru metaller. De har en blødere pude end luft kværne, hvilket gør dem mindre barske på metal. Sandpapir bruges med dual-action sanders spænder fra 36-grus til så meget som 3.000-grus. Når polering metaller, det er bedst at begynde med 400 - til 800-sandkorn sandpapir, og arbejde op gennem mindst 2.000-sandkorn sandpapir før du skifter til polering forbindelser.

Orbital buffere

Ved hjælp af en luft-drevne orbital buffer til polske store arealer af metal høj grad fremskynder processen. Orbital buffere bruge en skum eller uld pad fugtet med polering sammensatte varierende grus. Den polering sammensatte optræder som en gradvis finere grus slibende, lige fra 3.000-grus til så meget som 6.000-grus, med speciale pudse kaldt "haze flyttefirma," som har en endnu højere grus.

Die kværne

Die vinkelslibere kan monteres med en bred vifte af opskæring hoveder, men de arbejder også godt sammen med polering puder. På denne måde fungerer de på samme måde en Dremel værktøj, så du kan polere metal i områder, der er svære at nå ved hjælp af en orbital buffer. Die grinder hoved chuck, der holder den slibning disk i stedet bruger en skrue til at fastgøre den på plads. Denne skrue har et bredt hoved, der holder klud polering hjulene sikkert på plads under handlingen polering. Derudover kan luft-drevne die vinkelslibere du variere værktøjets hastighed ved at justere mængden af luft tilladt i værktøjet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com