Metal Storage Container specifikationer

July 1

Metal Storage Container specifikationer

Metal opbevaringsbeholdere skal være konstrueret til at modstå forskellige vejrforhold, fordi fugt og ætsende elementer kan forringe den metal beholder og gøre det falde fra hinanden. Nogle containere har særlige overfladebehandlingsmidler formuleret til at isolere metal fra vejrforhold. Rustfrit stål virker specielt godt for afskærmning metal fra eksterne vejrforhold.

Container holdbarhed

Metallisk containere har holdbarhed, der normalt tillader dem at modstå fysisk magt. Tyndere metaller sådan dem lavet af aluminium, men kan undertiden bule eller pause, når de rammes af blunt force. Nogle metaller også modtage ridser nemt. Når du bruger den metalliske opbevaringsbeholder, overveje, om indholdet af opbevaringsbeholder skal forblive ved en bestemt temperatur. Nogle metaller lede varme, men specielt designet legeringer kan håndtere undertiden modstå varme og kolde vejr.

Opbevaring af fødevarer

Nogle bruges til mad opbevaringsbeholdere har et lag af plastic og en metallisk lag. Dette er kendt som metalliseret polyester og kan holde maden meget koldt. Metal opbevaringsbeholdere for mad arbejde godt på kort sigt, men disse containere vil bryde i et par år. Mest dåse mad tab kommer fra metal opdeling i stedet for mad fordærves. Disse dåser er ikke genanvendelige og kan kun bruges til at forsegle i mad en gang. Dåse mad opbevaringsbeholdere kun hjælpe virksomheder, fordi de kan pakke maden i metal opbevaringsbeholdere billigere. Dåserne er for det meste lavet af stål og kun har et lag af tin indvendigt og udvendigt på dåsen. Tin kan forårsage nogle fødevarer til at miste deres farve, men dette er kun en æstetisk effekt.

Hydrogen transport

Virksomheder lagre og transportere brint ved hjælp af metalhydrid. Nogle af disse opbevaringsbeholdere er genopladelige, mens andre opbevaringsbeholdere er ikke-genopladelige. De ikke-genopladelige containere skal have alle brinten indeholdende materialer erstattet inden beholderen kan lagre nye brint indeholdende materialer. De genopladelige containere, på den anden side kan have nye brint indført uden at gøre noget andet til objektbeholderen til lagring af. De genopladelige systemer har materialer i containeren, der reagerer på nyligt angivne brint og form lagring af brint forbindelser.

Store opbevaringsbeholdere

Mange strømpe opbevaringsbeholdere er lavet af metal. Disse containere kan nemt indlæses i ryggen af en lastbil og transporteres over store afstande. Derefter, kan de blive losset på et givet område. Disse opbevaringsbeholdere kommer undertiden med krydsfiner gulvbelægning, ventilationssystemer til temperaturkontrol og døre. Disse døre kan undertiden være udstyret med sikkerhedssystemer for, når opbevaringsbeholder holder meget værdifulde materialer. Disse beholdere har hjørne stik så de fast sikker på lastbilen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com