Metoden for rengøring olie fra Sand

October 6

Metoden for rengøring olie fra Sand

Olieudslip på sand, er mens vanskeligt at vaske, potentielt skadeligt for miljøet, hvis de blev efterladt alene. Meget omtalte olieudslip på strandene opstår normalt, når olietankskibe spilde deres last. Beholdere med olie har også likvideres spilde på sand fra dumping, landbrug og menneskelige fejl. Men de ender der, folk bør vide hvornår og hvordan til at rense olieudslip, før nogen dyr eller planter er skadet.

Instruktioner

•Build vægge til at indeholde olien, der er delvist implanteret i sandet. Dette vil stoppe udslip fra spredning på overfladen og Isolér det område, der skal renses. Brug materialer som træplader, pap, mursten eller poser med sand. Når olien har en chance for at blive skyllet væk af vand (hvis det er alt for tæt på kysten eller delvis i vand) ved hjælp af bomme anbefales, fordi de vil flyde og indeholder olie i vand.

•Tag områder af olie, der ikke har sunket i sandet endnu, da disse er lettere at rengøre manuelt og vil spare dig penge på rengøring materialer. Denne olie kan fjernes ved hjælp af en skovl. Gemme fjernet olie i beholdere, som senere kan genbruges eller faldt ud på farligt affald processing stationer.

•Dæk udslippet med en absorberende materiale til at opsuge olien. Dette er effektiv til rengøring af mindre mængder af olie, der er endnu ikke helt absorberet i sand. Ved hjælp af svampe, tæpper, håndklæder, vil ark eller andet, der absorberer forlade i sand intakt og langsomt olien fra trænger længere ned i jorden. Der er også et par kemiske produkter tilgængelige kaldet "sorbents", som opsuge olien, men medmindre jord oprydning skal gøres straks, bruger kun naturlige metoder. Virksomheder, der producerer disse omfatter Parker systemer og ChemTex.

Forpakket fremstilles kemikalier til at størkne olien og adskille det fra sandet. Disse kemikalier vil gøre solid klumper når føjet til jord, der kan blive afhentet med en industriel styrke vakuum. Hvis olieudslippet er dybt ned i sandet, kan de størknede fikserede ladt tilbage, fordi det har en lav toksicitet, som ikke påvirker miljøet. Virksomheder, der producerer olie solidifers omfatter lovprise Hydro teknologier og amerikanske produkter virksomheder.

•Arrange for olie eller biprodukt til at blive afhentet eller faldt ud. Ren flydende olie kan genbruges, men olie med sand snavs i det bør tillægges en lokale farligt affald depositaren eller forarbejdning station.

•Udskift sand, der er blevet fordrevet, hvis det er muligt. Køb sand eller transportere det fra områder længere fra kysten.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje naturlige og biologisk nedbrydelige materialer til olie til at gøre det nedbrydes hurtigere i stedet for ved hjælp af solidifiers. Materialerne skal være i flydende form eller udvandet let, så det ikke forurener sand for længe. God biologisk nedbrydelige materialer er noget, der kan bruges som gødning, herunder store-købte gødning, æg og plantemateriale.
  • Hvis alle dyr eller planter absorbere olie, bør de straks vaskes først så toksiner ikke sive ind i deres hud.
  • Når du arbejder med giftige olier, bære en fuld legeme sikkerhed trop med handsker og ikke inhalerer dampe i længere perioder af tid.
  • Undlad at bruge olie dispergeringsmidler til rengøring af olie fra sand. Disse er lavet specielt til rengøring tyk olie fra store forekomster af vand og er mere giftigt onshore end offshore.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com