Metoder, der anvendes til at styre Shoreline Erosion

March 31

Metoder, der anvendes til at styre Shoreline Erosion

Måske er du begyndt at mærke, at afstanden mellem kysten og din ejendom er faldende på grund af erosion. Der er flere medvirkende faktorer til sådanne hændelser. Storme, konstant regn og stærk blæst kan forårsage erosion. Bølger som følge af storme eller bådene kan forårsage lag af shoreline at få skyllet ind i kroppen og vand til at være redeposited i andre steder. Hvis ikke kontrolleret, kan shoreline erosion forårsage skade på ejendom og karakter. Heldigvis er der flere metoder, der kan bruges til at styre shoreline erosion.

Vegetation metode

En type af metode for kystlinjen kontrol er gennem vegetation. Planter som Dunhammer, spike siv, vand piletræer og andre træagtige og akvatiske planter kan plantes strategisk langs jorden for at hjælpe med at opsnappe vandafstrømning. Disse typer af planter spire let rodsystemer, der hjælper med at øge jordens anchorage og styrke. De skal plantes i dybet nåede op til 1,5 foden fra niveauet af vand eller op til elevation niveau, der er som regel ramt af erosion. Grasslike planter kan være installeret højere op i bankerne til at forhindre erosion samt.

Strukturelle metode

Den strukturelle metode indebærer opførelsen af en mur eller installation af en rock riprap. Ved hjælp af riprap er den hyppigst anvendte metode til erosion control. Det kræver den strategiske placering af rock, filtrering fabrics og klud. Størrelsen af sten skal anvendes vil afhænge af højden af bølger og hældningen af banken, hvilket betyder større og stærkere bølge, jo større klipperne kræves.

Kombination metode

En anden metode til shoreline erosionskontrol kombinerer brugen af vegetation og installation af andre strukturer og metoder. Eksempler på sådanne materialer er geo-tekstilstof, stakes, ledninger og måtter, der vil hjælpe med at holde planterne på plads, at sikre dem til jorden. Formålet er at forankre planter på jorden, mens de vokser og udvikler stærke rodsystemer. Planter, der normalt anvendes er træagtige planter og vandplanter.

Riprap kan også installeres på banken såvel som den yderligere anvendelse af jord i de områder, som er længere væk fra kanten af vandet. Så kan blive plantet med rock riprap.

Ved at skabe stabilitet langs din kystlinjen, du opretter for dig beskyttelse fra ejendom tab og forbedre endda klarheden niveauer af det omgivende vand. Studere din placering og erosion mønstre for at bestemme den bedste erosion kontrol metode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com