Metoder til at holde markmus ud af en have

September 10

Metoder til at holde markmus ud af en have

Mosegrise elsker at gnaske på vegetation og din haveplanter kan lide som følge heraf. Mosegrise er på størrelse med mus, men har lange snuder. Mange forveksler markmus med modermærker, men modermærker er blind, har store kløer og spise larver og regnorme, hedder Cleveland hjemmeside. Du kan næsten altid være sikker på en vole invasion, når dine planter er tygget på eller ødelagt og du se huler og baner i din værftet. For at gemme dine planter og slippe af med markmus, skal du anvende forebyggende foranstaltninger for at holde dem væk.

Barriere teknikker

En række barriere teknikker kan være udtænkt for at holde markmus ud af din have. Wire hegn, der er udstyret med mesh hvis hullerne er ikke større, 1/4 tommer i størrelse er ofte effektiv, når den placeres langs omkredsen af din have. Begrave hegnet 6 til 10 inches i jorden for at forhindre mosegrise fra grave under hegnet og komme ind i haven. Du kan også placere mesh over pærer snart efter du plante dem i efteråret. Trådnet vil tillade løg at vokse men forhindrer markmus i spise dem.

Fælder

Fælder kan bruges til at fjerne markmus og forhindre dem i at komme tilbage ind i haven. Sted musen fælder krogene med en peanut smør og vanilie blanding eller æble skiver vinkelret på vole landingsbaner eller indgange i deres huler, tyder på University of California landbrug og naturressourcer hjemmeside. Forlade fælderne i samme område, indtil du har stoppet fange markmus og derefter flytte fælden til en ny placering omkring 15 til 20 fod væk. Kontrollere fælderne dagligt at fjerne enhver døde markmus og nulstille alle fælder efter behov. Brug handsker når du håndterer døde markmus, som de potentielt kan bære parasitter og sygdomme. Begrave dem eller læg dem i plasticposer i papirkurven til at disponere. Du kan også bruge humane fælder, der simpelthen fælde vole og ikke slå dem ihjel. Look for sådanne fælder på hardware butik. Følg deres anvisninger for installation.

Holde din have ren

En af de nemmeste måder at holde modermærker væk er at gøre din have uønskede dem. Gøre dette ved at fjerne eventuelle overskydende barkflis, vegetativt indkapslings eller ukrudt fra haven. Denne type materiale er ofte attraktive til markmus og vil få dem til at tilbringe tid i områder, der indeholder det. Derudover skærer græsslåning og tilling græsklædte, grøft eller felt områder i nærheden af din have ned på områder, hvor mosegrise kan skjule ud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com