Metoder til at kontrollere støj i bygninger

October 8

Metoder til at kontrollere støj i bygninger

Støj er nogen uønsket lyd. Det kan komme sådanne ting som smækker døre, trafik, høj musik og telefonsamtaler. Lyden overføres af vibrationer gennem luften, vægge, lofter og gulve af både erhvervskunder og privatkunder bygninger. Acceptable støjniveauer bestemmes af statslige love. Der er dog forskellige metoder til at kontrollere støj i bygninger.

Isolering

Denne metode beskæftiger lyd-absorberende overflader, som ikke tillader lyd refleksioner til at hoppe, sløvende lydbølge meget hurtigere. Lydabsorberende materialer, der er almindeligt anvendt omfatter skum, polstring og glasfiber. Mineralske fiber isolering bruges også til at forbedre et værelses niveau af lydisolering. Det har en høj densitet, som gør det effektivt kontrollere støj og lyd transmissioner fra et rum til et andet.

Afkobling

Gulvet afkobling er en effektiv måde til at kontrollere lyd transmissioner. I denne metode, er to vægge adskilt så der er et mellemrum mellem dem. Et materiale, der er en dårlig sender af lydbølger er sat mellem de to vægge.

Robust kanaler

Støjniveauet kan styres i bygninger ved hjælp af robust kanaler. Robust kanaler er metal stænger, der bruges til at forbinde to væg komponenter. Den mest almindelige form af modstandsdygtige kanaler er S-form. Kun én side af figuren rører hver side af væggen. Disse metalstænger reducere væggens vibrations støj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com