Metoder til bestemmelse af blokeret

March 10

Metoder til bestemmelse af blokeret

Ofte gange under byggeprojekter, afstande er nødt til at blive målt fra et punkt til et andet hvor målingerne er blokeret fra at kunne måles den fulde distance. Der er flere situation hvor dette sker, men kun et par afprøvede metoder til nøjagtig måling arbejde godt i disse situationer.

Kombinere værelser

Før enhver ødelæggelse eller byggeri kan finde sted i en remodel, målinger skal tages og en plan skal udvikles. Åben begreb boligareal er ønsket af mange mennesker, men for at oprette denne åbne plads i en eksisterende hjem, væggene skal fjernes. For at måle den fulde afstand af, hvad den nye værelse vil være, måle fra den udvendige væg til væg, der vil blive fjernet og registrere afstanden. Gå til den næste plads opdelt på væggen og foranstaltning og post afstand til at værelse. Tilføje afstandene sammen og tilføje tykkelsen af væggen for den samlede længde. Nu kan du planlægge dine åbne rum og oprette præcise tegninger til estimering og planlægningsformål.

Måling For et hvælvet loft

Hvis du vil åbne et loft for at oprette en hvælvet look, kan du måle, hvor høj din nye væg vil være ved at gøre et hul i loftet hvor din væg vil fortsætte og skubbe en 1-inch ved 1-tomme bord op gennem hullet, indtil den rører bunden af spær. Markere linjen og derefter måle afstanden. Dette vil være den afstand, din væg bliver nødt til at udvide opad.

Bygning blokerer målbare afstand

Hvis du arbejder på et stort projekt, der involverer flere bygninger, skal du måle afstanden gennem bygningen. Dette udføres bedst med en måling hjul. Gå afstand med hjulet på jorden fra udgangspunktet for måling til kanten af bygningen. Nu overføre denne måling til siden af bygningen hvor målingen kan tages uhindret. Udføre den samme handling på den modsatte side af bygningen. Dette giver dig din start- og slutdatoer punkter samt bygningen bredde. Måle den hele distance med måling hjulet og registrere afstanden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com