Metoder til installation af varmeisoleringen i bygninger

August 1

Metoder til installation af varmeisoleringen i bygninger

Varmeisolering kommer i en bred vifte af typer og vifte af R-værdier. Den bedste isolering afhænger af din situation og dit budget. Groft isolering kan spytte i overordnede kategorier: kommercielle og ikke-kommercielle, stiv eller fleksibel isolering. Isolering kan også blæses ind i hulrum, limet eller pudset på plads.

Glasfiber isolering

Glasfiber isolering med en papir eller folie opbakning er en af de mest almindelige fleksible kommercielle isolering typer. Det kommer som regel i store ruller. Ruller har undertiden foropmålt strips for en standard hus mur, men oftere installationsprogrammet bliver nødt til at skære stykker passer til væg eller loft rum. Opbakning har en foldet kant, der kan være Dingler eller hæftet til den indvendige kant af et par 2-inch-by-4-four-inch brædder, som kan anvendes til væggen studs eller loft strøer. Fordi fiberglass kan være irriterende for hud eller slimhinder handsker, skal lange ærmer og en maske bæres under installationen.

Stive isolering

Stive isolering kommer i store plader og er lavet af forskellige materialer. Når du køber stive isolering, er det en god ide at kontrollere, om hvordan brandfarlige stoffet kan være. Nogle typer af stive isolering er mindre flammehæmmende stof end andre, og muligvis skal være installeret på en sådan måde, at der er en barriere mellem bestyrelsens isolering og en varmekilde. Normalt, er stive isolering tacked på ydersiden af indramning studs før træbeklædningen føjes til ydersiden af en bygning.

Blæst isolering

Glasfiber, strimlet avis eller andet luftigt materiale kan blive blæst ind i væggen hulrum af ældre boliger at skabe et retro-fit isolering. Dette er normalt udføres af en entreprenør, der har udstyr for handlingen.

Halmballer

Halmballer har været udråbt som værende fremragende isolering af alternative bygherrer. Installationen er normalt en del af byggeprocessen, ved hjælp af stramt baller kvadratiske eller rektangulære baller for at konstruere bærende vægge. Fordelen er et tykt lag af isolering, der er langsom til at brænde, fordi den tætpakkede halm vil Ulmer i stedet for bursing ind i flammen. Ulemperne er at det er ikke nemt at bruge som en» retrofit «, og det skal holdes tørre eller det vil udvikle en form problem.

Boble Wrap isolering

Plader af boble wrap isolering kan installeres på stort set samme måde glasfiber isolering er installeret. Det leveres i ruller med faner på de kanter, der kan hæftes eller stak til studs eller strøer. Det har fordelen at være meget mindre irriterende for hud eller slimhinder, men har Ulempen, at være plast og derfor noget brandfarligt.

Ægget karton isolering

Tryk på papir æg kartoner kan være limet til en indre væg til at fungere som isolering. Selv om den kan tilføje nogle R-værdien, er det mere værdifuld som et middel til at skære ned echo i et værelse og holde lyden fra rejser gennem vægge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com