Metoder til rengøring et dampstrygejern

March 15

Din dampstrygejern bør ikke være nødvendigt, rengøring meget ofte. Da de fleste af den tid, du Strygning rent tøj, burde det ikke komme i kontakt med en masse snavs. Der er behov for en lejlighedsvis tørre ned fra generel snavs og rester oprustning, men jerns interne komponenter almindeligt oprustning med urenheder, der kræver rødmen. Et par metoder til at håndtere de eksterne og interne rengøringsbehov bør holde dine jern ren, når de bruges regelmæssigt.

Base rengøring

Rengøring basen omfatter alle dele af jern, undtagen strygesålen. Denne del kræver lidt rengøring; Det er kun nødvendigt, hvis basen vises beskidt. Blot tørre base med en fugtig klud og tør det med en separat ren, tør klud. Den generelle anbefaling er ikke at bruge nogen form for kemiske for at rense bunden.

Strygesål rengøring

Strygesålen, eller den del, der faktisk rører dit tøj bliver beskidt primært fra rester fra dit tøj og mineraler fra det vand, der passerer igennem den. De fleste Lasker er klæbefri så det frastøder rester. Når det bliver beskidt, tørre det af med en fugtig klud. Hvis du bemærker en belægning på strygesål--ofte fra stivelse og vaskemiddel oprustning--de fleste producenter tilbyder en strygesål, rensesæt eller du kan købe et varmt strygejern strygesål renere fra en home butik.

Selvrensende

Nogle damp strygejern er udstyret med en selvrensende funktion. Denne funktion de-skalaer automatisk jern for at fjerne mineralske indbetaling og andre urenheder oprustning i din jern. De fleste producenter anbefaler at bruge denne funktion ikke mere end en gang om måneden. Retninger for funktionen varierer med hver model, men de fleste kræver, at du udfylde jern med koldt vand fra hanen, Vælg funktionen rengøring og trykke på en knap til at skylle vand og urenheder fra jern.

Advarsler

Afmonterer jern og lad det køle før tørre den med en våd klud. Brug ikke rengøringsmidler eller slibemidler rengøring pads til at rense din strygesål. Brug ikke afkalkning produkter i din jern.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com