Metoder til varmluft varme

December 15

Metoder til varmluft varme

Den mest effektive måde at distribuere opvarmet luft omkring ethvert rum er gennem varmluft opvarmning. Dette kan opnås på flere måder. Mange hjem har integreret luft ventilationsaabninger. Til mindre rum har mange klimaanlæg et varmeapparat, du kan bruge i koldere vejr. Små bærbare blæser varmeapparater kan også være nyttigt for varme op en lille plads hurtigt.

Integreret tvungen Varmeflade

En integreret varmluft vandvarmer er den mest almindelige type af indenlandske ovn. Ovnen kan være enten LP gas eller olie fyret og kontrolleret af en termostat. Varme gasser fra ovnen passere gennem ene af en varmeveksler, mens en ventilator blæser luften gennem anden siden. Luften opvarmes og passerer gennem kanalerne til alle værelser i huset. Aftræk luft systemer er det muligt at isolere særlige værelser, således at ingen opvarmet luft passerer dem i nogle.

Fast klimaanlæg/radiator kombination

Mange af dagens faste klimaanlæg er air condition/vandvarmer kombinationer. Dette er et effektivt system til en lejlighed uden centrale klimaanlæg, for en uden for værelse, der er brugt for måske et kontor eller et supplement, der ikke har aftræk luft. Der er snesevis af forskellige faste klimaanlæg på markedet, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis design og magt, som du har brug for.

Bærbar klimaanlæg/radiator kombination

Bærbar klimaanlæg bliver mere populære, og mange af de nyeste modeller er kombination varmeapparater. De kan bruges nøjagtig ligesom fast apparatur, men har fordelen at være egnet til ethvert rum med et vindue. Et vindue er nødvendigt til passere udluftning luftslangen på ydersiden; enheden kommer som regel med en justerbar dias bar og forsegling strips for at forhindre kolde luft ind fra ydre. Disse er balsam er tilgængelige fra 7.500 til 30.000 BTUs.

Bærbare blæser varmelegeme

Bærbare blæser varmeapparater har en fan, der sender luften gennem et varmeelement og ind i stuen. De er som regel små og meget transportabel, men deres store ulempe er, at de ikke befugte luften på alle. Disse enheder er gode til at varme op et lille begrænset plads i en forholdsvis kort tid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com