Mexicansk Bean Bille på en Crape Myrtle

September 23

Mexicanske bean biller er en usædvanlig medlem af familien ladybird beetle fordi, i modsætning til de fleste andre ladybird biller, de er alvorlige skadedyr, angribe planter. Men de er ikke kendt for at angribe crapemyrtles. Crapemyrtle skadedyr omfatter bladlus, skalaer, japanske biller og primrose loppe biller. Ingen af disse insekter ligner mexicansk bean beetle. Andre ladybird beetle arter findes på crapemyrtles, hvor de lever af skadedyr, såsom skalaer og bladlus.

Beskrivelse

Mexicanske bean biller har orange organer med otte sorte pletter på hver vinge. De er omkring 1/4 tomme lang. Larverne er gule eller gullig-grønne larver med store torne. De vokser til at være omkring 1/3 tomme lang. Andre ladybird beetle arter ofte har orange organer så godt, selv om de kan også være gule, stål blå eller rød. Antallet af steder varierer afhængigt af arter. Én fælles bladlus-ædende arter fundet på crapemyrtles er konvergerende ladybird beetle. Det har seks sorte pletter på en orange body. Gavnlige mariehøns spænder fra 3/100 tommer til kun mere end 1/2 tommer i længden. Larver af gavnlige ladybird biller er normalt grå eller sort med orange pletter og ofte har pigge.

Værter/Distribution

Mexicanske bean biller spise snap bønner, limabønner, beggarweeds, vignabønne, black-eyed ærter og sojabønner. Ifølge University of Florida, kan de også angribe adzuki, Lucerne, kløver og mung. De er ikke kendt for at angribe crapemyrtles. Mexicanske bean biller er fundet over hele USA, men er mest udbredt i sydøst. Mexicanske bean biller som de våde, sommer klima findes i det østlige USA, fordi det svarer til deres native levesteder i det sydlige Mexico.

Skader

Både voksen og larver mexicansk bean Bille skeletonize bladene ved fodring på den nederste sider. De angribe undertiden stængler og unge bean bælg. Afgrøde udbytte er reduceret, fordi de inficerede blade dør og falder af anlægget, hvilket gør det vanskeligt for anlægget til at udføre fotosyntese. Unge planter kan endda dø i svære tilfælde.

Kontrol

Naturlige fjender, såsom tachinid flyve, eulophid og bebyggelsen hvepse, soldat bugs, forskellige fuglearter og tudser, hjælpe kontrol mexicanske bean biller. Pløjning afgrøder under efter en høst reducerer deres antal ved at fjerne steder hvor beetle overvintre. Spredning af letvægts stof, kaldet flydende række dækker, over planter holder biller.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com