Mexicansk Home Decor ideer

September 10

Mexico har en forskelligartet kulturhistorie, fra den tidlige aztekerne til spanske fra franske indflydelse til genoplivning af autentiske mexicanske folkekunst i 1920erne og 1930s. Spansk indflydelse, rodfæstet i 1500-tallet, forbliver det fremtrædende træk i mexicanske udsmykning, viser i de farvestrålende fliser, kunstfærdigt udskårne møbler og malet kabinet og brug af religiøse figurer og tableauer i boligindretning.

Farve

Koboltblå og ildrøde er dominerende farver i mexicansk indretning. I den spanske indflydelse ses disse farver i fliser, keramik og væggen farve. I årene før den spanske besættelse, men skåle mexicansk folkemusik kunst gjort brug af disse farver i legetøj, keramik og malet.

Sætte disse farver til brug i din mexicansk indretning, parring dem med strålende gule og grønne. Okker mure og røde kabinet er en livlig kombination. Par mørke blå møbelstoffer med grønne og gule puder for en stemningsfuld blanding af farve. Balance glans med hvidmalede trægulv og ru-hugget træ bænke og fodstøtter.

Tekstur

Brugen af mønster i tekstiler i mexicanske design er minimal og tekstur er bragt med fliser, skulpturer og grønne områder. I mexicanske design ordninger, er gulvfliser ofte indstillet på diagonalen. Malede kakler er integreret i flisebelagt backsplashes og entryways. Skulpturer, især af gamle guder, er givet i forgrunden. Rough tekstur og indviklede udskæring af disse træ og stenfigurer skabe en følelse af mønster og tekstur, især når kombineret med små keramik.

Bruge fliser, keramik, potteplanter og skulpturer i grupperinger rundt i lokalet, at drage fordel af nicher eller tomme hjørner. Placer en stor statue på en lille tabel i hjørne, tilføje to eller tre antik skåle for at oprette en stoflige vignet.

Materialer

Uld og bomuld tekstiler, sten og træ, smedejern og ler er alle dominerende materialer i mexicanske design. Udsmykkede lysekroner og sconces er karakteristisk for mexicanske design ordninger, som er sten plader, træmøbler og lerkar.

For eksempel, i en spisestue, kan du bruge grå skifer for gulvbelægning. Parre en lange rektangulære træ bord med en smedejern-lysekrone. Brug højrygget træ stole, sæder betrukket med blåt for at koordinere med stenen. Skrue op for varmen ved at tilføje en rød dug og hvide sten tallerkner. Hænge en stor, kunstfærdigt indrammet spejl på væggen og læg en potteplanter palm i hjørnet. Bringe i materialer, farver og stoflige tilbehør karakteristiske af mexicansk indretning, kan du oprette en livlig og charmerende mexicanske casa.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com