Mexicanske badeværelse udsmykning

July 12

Mexicanske badeværelse udsmykning

Hvis du er på udkig efter en farverig og charmerende måde at dekorere dit hjem badeværelse, du ikke lede længere end mexicanske-tema indretning. Der er mange måder at integrere mexicanske skønhed og raffinement i et badeværelse plads. Dette design ordning kombinerer levende farver, jordagtige materialer og rige teksturer til at skabe fantastiske rum, der kan være enten afslappet eller formelle, men altid elegant.

Instruktioner

•Vælg farver, der afspejler den mexicanske farvepalet. Mexicansk stil er bedst kendt for sin brug af fed kobolt og krikand blues, røde, grønne og gold. Fra malede vægge til Bruseforhæng og håndklæder, prøve at bruge disse farver til at bringe liv til din indretning. Disse farver arbejde særligt godt, når kombineret med neutral tans og rustikke brændt sienna.

•Incorporate mosaik flise mønstre i dit badeværelse indretning. En stor del af mexicansk kultur og design er brugen af keramiske materialer. Terra cotta fliser arbejde bedst på gulvet og en mexicansk badeværelse forfængelighed, især når de kontrasteres med farverige mosaik mønstre. Hvis du vil oprette en flise mosaik, arrangere små fliser i dit valgte design og mount på plads med mørtel og injektionsmørtel.

•Accessorize med alderen metallisk og rustikke materialer. Vælg vandhaner og badeværelse hardware, der er lavet med naturlige materialer eller designet til at se antikke. Vælg tilbehør, at funktionen jern arbejde eller guld malet trim, som i med spejle, Bruser gardinstænger og vægudsmykning.

•Opret en forfængelighed ud af et stykke af antikke møbler. For en ægte rustik og interessant samtale stykke, skal du vælge en alderen dresser at installere som en forfængelighed i din mexicanske-tema badeværelse. Male i brun eller orange til at ligne ler og derefter tilføje interesse ved at installere fliser eller male farverige detaljer.

•Brug belysning kilder såsom sconces og lysekroner at skabe stemning i dit badeværelse. Den rette belysning stativ vil tilføje lys og charme til dit space samtidig fremme det mexicanske design-ordningen. Vælg vægmonteret sconces eller alderen jern lysekroner, der kan hænges med kæder over haven badekar eller over forfængelighed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com