Mexicanske Heather problemer

October 24

Mexicanske Heather problemer

Mexicanske heather, hjemmehørende i Mexico og det sydlige USA, der ofte bruges som bunddække. Det kan lider tab af blade, skadedyr, sygdomme eller mangel på næringsstoffer eller solskin. Beplantning i den forkerte placering vil også påvirke sund vækst. Bedst plantet efter den sidste frost i vinter, blomstrer det tidligt.

Skadedyr

Små orme såsom nematoder gerne fest på rødderne. Desværre, der er ingen nem måde at fjerne dem, så den bedste løsning er at fjerne de inficerede planter og omgivende jord. Loppe biller spise undersiden af lyng blade, og kan blive dræbt med et insekticid spray.

Root Rot

Mexicanske heather foretrækker fuld sol. Det bør kun skal vandes hyppigt når der er en tørke, at holde jorden let fugtig. Hvis jorden bliver klæg fra overwatering, vil rødderne langsomt begynde at rådne. Anlægget vil miste sine blade og i sidste ende dø. Aldrig plante mexicanske Lyng i et sted med fuld skygge.

Næringsstoffer

En mangel på næringsstoffer eller høje saltindhold i jorden kan begrænse væksten af mexicanske heather. Planten bør ideelt set være befrugtet et par gange om året med 14-14-14 kvælstof, fosfor, kalium (NPK) gødning. Neutral eller svagt basisk jord er bedst, da anlægget ikke gør godt i sur jord.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com